program


A NONKONFORMISTA - AVAGY A SZÉPSÉGEKBE BÚJTATOTT LÁZADÁS, A'LA DEBUSSY

A NONKONFORMISTA - AVAGY A SZÉPSÉGEKBE BÚJTATOTT LÁZADÁS, A'LA DEBUSSY

Az esti zenei program, melyben a házigazda, Eckhardt Gábor zongoraművészen kívül a Zeneakadémia tehetséges hallgatói lépnek fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Onsdag, 13. Februar 2019 18:30

Fenekestül felfordítani az európai zene évszázadokon át ható szabályait, ehhez nagy bátorság kell! Hogy közben a zene mégis az érzékszerveinkre hasson és élvezetet leljünk benne, ehhez kiemelkedő tehetség kell! Az esti zenei program, melyben a házigazda, Eckhardt Gábor zongoraművészen kívül a Zeneakadémia tehetséges hallgatói lépnek fel, izgalmas, interaktív zenetörténeti kalandozást ígér a századforduló eseményeiben és a francia impresszionizmus vezéralakjának művészetében, képekben, szövegben és hangokban - ahogy megszoktuk már a Vizizene sorozatban -, könnyedén és humorosan.

Aktuelt


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Dr. Csernus Imre önálló estjén a rá jellemző profizmussal és lényeglátással döbbent rá gondolkodásmódunk fricskáira, és állít fel bennünket említett kipárnázott helyünkről. Persze, ehhez előbb helyet is kell foglalnunk itt, a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Follow us!


PÅ PLAKATEN


Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merülj el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

A MOMKult szabadtéri színpadán Tóth Vera, Csík János, Pál István „Szalonna” és Bandája találkozása különleges, hiszen az általuk képviselt kulturális…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.