Event listings

9,008 events 3,806,120 tickets

Suggestions


MACSKÁK

Madách Színház

1983-ban mutatta be a Madách Színház a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után. Azóta az előadás csaknem 1300-szor került színre, megdöntve ezzel…

QUIMBY 25 - MICSODAORSZÁG

Papp László Budapest Sportaréna

A meglepetéseiről és újításairól híres banda 25-ik születésnapja alkalmából közönségét egy rendhagyó összművészeti utazással lepi meg idén november 26-án.

JOSÉ CARRERAS

Papp László Budapest Sportaréna

A legendás tenor, José Carreras utolsó világ körüli turnéjának keretében hazánkba is ellátogat az „A Life in Music” című koncertjével.

 

HOOLIGANS 20 éves Jubileumi koncert

Papp László Budapest Sportaréna

20 éve annak, hogy a Hooligans név égisze alatt ontják a slágereket. A látványos koncertjeiről híres banda ezúttal is kitesz magáért.

GLORIA GAYNOR

Papp László Budapest Sportaréna

Pontosan 10 év után, december 29-én újra Budapesten lép fel a legendás amerikai diszkókirálynő.

Zenés, romantikus színjáték parádés szereposztással, Vass György rendezésében 2016. január 20-tól ismét az ÚJSZÍNHÁZ műsorán!

 

Plácido Domingo’s Operalia sztárjai Pécs városában randevúznak! Opera és operett slágerek, nápolyi dalok Elsa Dreisig, Stefan Pop, Wiedemann Bernadett előadásában.

Három gitárművész, akik három különböző stílusban, mégis egységesen, egymás játékát kiegészítve vagy éppen ellenpontozva játszanak.

Marie Antoinette

Budapesti Operettszínház

Az Elisabeth, és a Mozart! világszerte népszerű szerzőpárosának legújabb darabja a Marie Antoinette! Különleges, drámai musical cselszövésről, forradalomról és szerelemről.

 

A párnaember

Radnóti Színház

Fontos mű a gyerekkor borzalmairól, a mivé vált felnőttekről, víziókról és a nagyon valóságról lenyűgöző báb betétekkel. Szikszai Rémusz rendezése nagyon is…

Az illuzió mesterei - 2017

MOM Kulturális Központ

Az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! New York, Párizs, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten!

Szemere Zita és a Budapest Saxophon Quartet

Zeneakadémia - Solti terem

Operaáriák és versenyművek másképpen! Különleges hangzásvilágot teremt az Operaház nagyszerű énekesnője és a Kvartett október 31-én a Zeneakadémián.

 

Az idei év egyik legizgalmasabb jótékonysági kampánya Weiler Péter, képzőművész, a Bátor Tábor és 15 hazai zenekar összefogásával.

Hazánk egyik egyedülálló hangi adottsággal rendelkező énekese, Kiki, régi álmát valósítja meg a RaM Colosseum színpadán.

56 csepp vér

Erkel Színház

A musicalirodalom első 56-os alkotása a jubileum kapcsán most újra meghallgatható, és ezúttal végre színházi kulisszák között.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!