• VÁRKERT MOZI

  Várkert Bazár, Vetítőterem

  Izgalmas művészeti filmek a Várkert Bazárban! A Vetítőterem nézőtere egy-egy estére kiállítóteremmé válik, betekintve az egyetemes művészet kiemelkedő remekműveinek szépségébe!

  More...
 • Újévi Gála

  Kincsem Park

  Bárhol is lépjen fel a Nemzeti Lovas Színház, a közönség minden egyes alkalommal igazi varázslatra számíthat, különösen igaz ez az Újévi Gálára, amelyen Pintér Tibor és sztárvendégei, Sári Évi és Pesák Ádám valamint a Nemzeti Lovas Színház kitűnő színművészei és tánckara lépnek fel.

  More...
 • MAGNA CUM LAUDE - HÚSSZAL EZELŐTT ÉRKEZTEM

  Papp László Budapest Sportaréna

  Karrierjének két évtizedes jubileumát különlegesnek ígérkező téli mulatsággal ünnepli a Magna Cum Laude 2019. február 15-én az Arénában.

  More...
 • Lucas Hnath: NÓRA II. rész

  Belvárosi Színház

  Kopogtatnak. Az ajtó nyílik, mögötte Nóra áll – tizenöt évvel azután, hogy Ibsen nagy botrányt kavart klasszikusában becsapta maga mögött...

  More...

Event listings

13,461 events 4,470,467 available tickets

Suggestions


A Mézga Család - zenés vígjáték

MOM Kulturális Központ és országos turné

A nézettségi rekordokat döntgető felejthetetlen örökzöld történetből készült zenés vígjáték 2019 áprilisától Budapesten és országszerte látható.

A 100 Tagú Cigányzenekar különleges, dupla farsangi műsorral készül 2019. február 17-én a RaM Colosseumban.

Guido and Maurizio de Angelis

Papp László Budapest Sportaréna

A világhírű olasz testvérpár visszatér Budapestre! Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!

 

Virágh, Dvorák, Sosztakovics

Zeneakadémia, Nagyterem

Ezúttal a Buenos Aires-ben született karmester áll a BDZ élén, egy kortárs zenekari mű és egy klasszikus, érzelemdús csellóverseny koncertjén.

"Így volt szép, így volt jó". Azt üzeni: ha emlékezni akarunk, gondoljunk jó szívvel arra is, ami tán nem esett annyira jól…

KARTHAGO 40 éve együtt - Jubileumi Nagykoncert

Papp László Budapest Sportaréna

A zenekar ismét kiemelkedő, világszínvonalú, különleges hang-és fénytechnikával, valamint egyedülálló díszletekkel készül a nagy jubileumi koncertre.

 

KARNEBÁL

Gózon Gyula Kamaraszínház

Szerelmi ötszög van kibontakozóban. A nők szerelmesek - nem férjeikbe, a férjek féltékenyek - asszonyaikra.

Ady költészetének jó része e pillanatokkal foglalkozik. Élet-halál mezsgyéjén, válaszúton vagyunk tehát, vagy megértjük sorsunk törvényszerűségeit és megpróbáljuk feloldani vagy...

VANESSA-MAE

Papp László Budapest Sportaréna

Vanessa-Mae az ikonikus szupersztár, napra pontosan 17 év után újra Magyarországon koncertezik!

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept