• 2CELLOS

  Papp László Budapest Sportaréna

  A világhírű 2CELLOS visszatér Magyarországra! 12 fős vonós zenekarral kísért koncertjükön a "The Score" című legújabb albumukat mutatják be a nagyközönségnek.

  More...
 • QUEEN + ADAM LAMBERT

  Papp László Budapest Sportaréna

  A Queen+Adam Lambert a 2017-es európai turnéjuk során idén november 4-én Magyarországon is fellépnek.

  More...
 • Színházak Éjszakája 2017

  Budapesten, több helyszínen

  Szeptember 16-án immáron hatodik alkalommal hív közös kalandra a Színházak Éjszakája. A programsorozatban résztvevő színházak száma idén harmincötre emelkedett.

  More...
 • Rózsavölgyi Szalon - Arts & Café

  A Rózsavölgyi Szalon megújult nézőtérrel, izgalmas premierekkel és repertoáron tartott sikerdarabjaival várja hűséges nézőit a „Rózsavölgyi” ötödik évadnyitányán.

  More...
 • Gateway to Space#2 – Vakációzz az űrben!

  Millenáris B épület

  A Gateway to Space nemzetközi űrkiállítás négy ország meghódítása után még több interaktív játékkal tért vissza Magyarországra.

  More...

Event listings

7,241 events 4,695,440 tickets

Suggestions


Borsos Miklós gyűjteményes kiállítása

Várkert Bazár, Testőrpalota

A Várkert Bazárban látható új tárlat Borsos Miklósra, a tihanyi félsziget és a 20. századi magyar képzőművészet meghatározó alakjára emlékezik. Látogatható: szeptember…

Zempléni Fesztivál

Több helyszínen

Komolyzene, népzene, jazz, kirándulások, borkostolók és gyermekprogramok várják a Zempléni Fesztivál látogatóit 20 helyszínen, többek között Sárospatakon, Sátoraljaújhelyen, Tokajban és Mádon...

Kultkikötő

Balatonföldvár, Balatonboglár, Balatonfenyves

Víz Tiszta Kultúrával várja vendégeit a Kultkikötő Földváron, Bogláron és Fenyvesen. Váltsa meg jegyét a déli part legnagyobb kulturális fesztiváljára!

 

Zsidó Kulturális Fesztivál

Dohány Utcai Zsinagóga

Idén szeptember 3. és 14. között újra színes programokkal várnak minden kedves érdeklődőt a Zsidó Kulturális Fesztiválon.

ABBA SYMPHONY

Papp László Budapest Sportaréna

A Budafoki Dohnányi Zenekar az ABBA legnépszerűbb dalaiból állítja színpadra legújabb, ABBA Symphony című előadását.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Balatongyöröki Országos Kerékpáros Találkozó fővédnöke a kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos, Révész Máriusz.

 

Molière: A nők iskolája

Katona József Színház

A darab első pillantásra akár olyan érzést is kelthet, mintha szerzője nem tartaná túl sokra a nőket, de közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy…

X. ZORALL SÖROLIMPIA

Alsóörs - Pelso Camping

Immáron X. alkalommal kerül megrendezése Alsóörsön a Zorall Sörolimpia. A hazai rock zenei élet legnagyobbjai 3+1 napon keresztül a Balaton parton!

Naplegenda

Müpa - Fesztivál Színház

Friss, kreatív, szellemében 21. századi táncszínházi előadás, amely a művészet sajátos eszközeivel jeleníti meg a Nap kultuszát. Rendező-koreográfus: Mihályi Gábor

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

x

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. AcceptMore information