• Tokody Ilona: A TOKODY

  Budapest Kongresszusi Központ

  Tokody Ilona világhírű, Kossuth-díjas mesterművész és János Ács, az olasz operarepertoár szintén világhírű specialistájaként emlegetett karmester koncertje december 20-án 19 órakor a Budapesti Kongresszusi Központban.

  More...
 • A forgatókönyv (Ron Hutchinson)

  Uránia Nemzeti Filmszínház, Díszterem

  VÍGJÁTÉKOT A KARÁCSONYFA ALÁ! - A Fórum Színház első vígjátéka "A Forgatókönyv”! - Szerednyey Béla, Csonka András, Magyar Attila és Szente Vajk elsöprő előadása.

  More...
 • HALOTT PÉNZ - Aréna Show

  Papp László Budapest Sportaréna

  Szóljatok anyunak, eljött az idő, hogy a Halott Pénz bevegye az Arénát!

  More...
 • SEVEN Limited Edition Koncert

  Papp László Budapest Sportaréna

  Magyarország 7 különlegesen sikeres férfi énekese egyszerre, egy produkcióban áll színpadra 2018-ban az Arénában.

  More...
 • Szabadtéri élmény karácsonyra!

  Szegedi Szabadtéri Játékok, Dóm tér

  Csomagolja karácsonyi papírba a nyár csillagfényes estéit: Apáca Show, Rómeó és Júlia, Rigoletto, Hegedűs a háztetőn és A Notre Dame-i toronyőr Szegeden.

  More...
 • Gájer Bálint

  MOM Sport

  Gájer Bálint neve mindenki számára jól ismert, hiszen Ő az ország "swing hercege” aki minden embert táncra perdít zenéjével és kitűnik eleganciájával.

  More...
 • Álomutazó

  BOK Csarnok

  Idén karácsonykor újabb szuperprodukcióval és a legnagyobb sztárokkal térnek vissza A Játékkészítő alkotói. Ismerd meg legújabb mesemusicaljüket, az Álomutazót!

  More...

Event listings

10,864 events 4,619,284 tickets

Suggestions


OMEGA 55

Papp László Budapest Sportaréna

Az Omega velünk élő történelem. 55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben.

Diótörő és Egérkirály - családi musical

Budapest, Miskolc, Sopron, Győr

Hoffmann varázslatos meséje alapján Szomor György, Szurdi Miklós és Valla Attila írtak musicalt, melyet az egészen kicsiktől az egészen nagyokig mindenkinek bátran…

Hangolódjon az ünnepekre a Biblia világával, a hittel és az emberi sorskérdésekkel foglalkozó magyar képzőművészeti alkotásokat bemutató kiállításon!

 

Szilveszteri élmény, ExperiDance Production: Cinderella - A Szilveszteri Menyegző pezsgős koccintással és ajándék CD-vel is kedveskedik a nézőknek december 31-én.

Az illúzió mesterei - 2018

MOM Kulturális Központ

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! New York, Párizs, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra…

Ricse, Ricse, Beatrice

Újszínház

Ricse, Ricse, Beatrice - Rock hórukk két felvonásban az Újszínházban. Főszerepben Nagy Feró, Kurkó József, Gregor Bernadett, Farkasházi Réka, Szakács Tibor

 

Toldy Mária május 3-án ünnepli 80. születésnapját, melynek alkalmából szervezett jubileumi gálaestjén neves tanítványai és családtagjai lépnek színpadra.

Dés László: Nagy Utazás Koncert

Szolnok, Tatabánya, Paks, Miskolc, Százhalombatta

Hosszas várakozás után végre megszületett ez a várva várt koncert, amelyen saját dalait adja elő, elsősorban a popzene műfajából. Vendége: Tóth Vera.

Mulat az ARÉNA - II.

Papp László Budapest Sportaréna

Az ország legnagyobb mulatós sztárokat felvonultató bulija a Mulat az ARÉNA! Mutassuk meg mindenkinek, hogy mulat a Magyar! Bulizzunk együtt!

 

MÁGA ZOLTÁN X. Budapesti Újévi Koncert 2018

Papp László Budapest Sportaréna

Európa legnagyobb újévköszöntő gálája Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel!

Ajándékozzon tudást Karácsonyra. Az ország legnépszerűbb előadói estjei közül válogathat a Tárogató Úti Színpad műsorán.

A Budapesti Nyári Fesztivál egyedi és exkluzív ünnepi ajánlata: az első kétszáz 20.000 Ft értékű Ajándékkártya vásárló, unisex okosórát kap ajándékba.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

x

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. AcceptMore information