• 8. Belga Sörfesztivál

  8. Belga Sörfesztivál

  Bálna Budapest

  A fesztivál, ahol mindenki megtalálja a maga sörét! Május közepén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a belga sörrajongók ünnepe, a Belga Sörfesztivál!

  More...
 • Riviera girl

  Riviera girl

  Budapesti Operettszínház, Kálmán Imre Teátrum

  Egy Monte Carlo-i kaszinó fergeteges éjszakáin, vérforraló szving kíséretével, lélegzetelállító dívák, naiv úrilányok, kalandor arisztokraták és szerencsevadászok hajszolják a szerelmet, a boldogságot és a pénzt.

  More...
 • Szegedi Szabadtéri Játékok 2017

  Szegedi Szabadtéri Játékok 2017

  Dóm tér

  Idén is kihagyhatatlan a Szegedi Szabadtéri műsora: Tosca, Ének az esőben, Vízkereszt, vagy amit akartok, A Notre Dame-i toronyőr

  More...
 • Paloznaki Jazzpiknik

  Paloznaki Jazzpiknik

  Paloznak

  Bor, jazz, Balaton – Ismét világsztárok Paloznakon! Kool & the Gang, Incognito, Mario Biondi, Matt Bianco feat New Cool Collective, 4 színpad, 20 koncert!

  More...
 • Bartók Plusz Operafesztivál

  Bartók Plusz Operafesztivál

  Miskolc 2017. június 16–25.

  Az operát felfoghatjuk gondolatokat közlő, de sok embernek örömöt okozó játékként. A műfaji határokat feszegetve keressük az új, mindenki számára szerethető és szórakoztató operát.

  More...
 • QUEEN + ADAM LAMBERT

  QUEEN + ADAM LAMBERT

  Papp László Budapest Sportaréna

  A Queen+Adam Lambert néhány héttel az észak-amerikai turnéjuk bejelentése után, nyilvánosságra hozta a 2017-es európai turnéjuk állomásait, melynek keretében idén november 4-én Magyarországon is fellépnek.

  More...

Event listings

8,538 events 4,076,996 tickets

Suggestions


Concerto Budapest bérletek

Több helyszínen

Zenei különlegességekkel és világsztárokkal várja a 2017/18-as évadban közönségét a Keller András vezette Concerto Budapest.

Az ajtó

Gózon Gyula Kamaraszínház

Szabó Magda Kossuth-díjas írónő története igazi világsiker. Két asszony ismerkedéséről, bátortalan közeledéséről, egymásra utaltságáról és fokozatosan szeretetté alakuló kapcsolatáról szól.

Kreatív kapcsolatok

Budapesti Operettszínház, Kálmán Imre Teátrum

Beischer-Matyó Tamás négyszereplős kamaraoperájának minden figurája sikeres a munkájában; kérdés, hogy életük miért nem teljes.

 

Egy gyakorlatközpontú tréningnap napjaink leggyorsabb módszeréről.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

MOM Kulturális Központ

A Játékszín legújabb komédiája május 3-ától a MOMKult-ban: Szabó Győzővel, Bata Évával, Kerekes Józseffel, Grisnik Petrával, Ábel Anitával és Baronits Gáborral. Rendező:…

Téli rege

Radnóti Színház

A Téli regét Shakespeare késői művei között tartják számon: a keletkezését az irodalomtörténészek 1610-1611-re teszik. Műfaja és hangvétele vitatott, ezért Shakespeare színművei…

 

Énekes madár

Új Színház

Tamási Áron zenés bohózata utoljára az Újszínház nagyszínpadon. Főszerepben Pikali Gerda, Esztergályos Cecília és Timkó Eszter. Énekes madár utoljára a nagyszínpadon.

Beethoven Budán 2017

Több helyszínen

Ludwig von Beethoven budavári fellépésének évfordulóján ismét hangversenyekkel idézhetjük fel Beethoven géniuszának emlékét. Jöjjön el Ön is a Beethoven Budán Fesztiválra!

HARLEM GLOBETROTTERS

Győr, Debrecen, Veszprém, Szeged

A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2017-ben ismét egy fantasztikus kosárlabda show-val turnézik Magyarországon.

 

ABBA SYMPHONY

Papp László Budapest Sportaréna

A Budafoki Dohnányi Zenekar az ABBA legnépszerűbb dalaiból állítja színpadra legújabb, ABBA Symphony című előadását.

Fischer Iván április 26-án és 28-án egy újabb fiatal tehetségnek, Vladimir Fanshilnek adja át a karmesteri pálcát. FIÚK a BFZ élén!

A legendás japán karmester és a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertjén Beethoven remekműveit hallhatják az érdeklődők.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

x

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. AcceptMore information