• Brahms, Liszt, Csajkovszkij - Balázs János

  Zeneakadémia

  Balázs János, nemzetközi hírű zongoraművész ismét a BDZ-vel koncertezik. Műsoron ezúttal a formabontó Liszt: A-dúr zongoraverseny. Vezényel: Hollerung Gábor.

  More...
 • A funtineli boszorkány

  Új Színház, Nagyszínpad

  Az Újszínház darabja az emberi lét kegyetlen és szép történetéről szól, egyenesen a lélekhez.

  More...
 • Operát az Operából!

  Országos turné

  Az Opera társulata 2018. szeptember és 2019. április között több megyeszékhelyen lép fel balett- és operagála, szimfonikus est, valamint Puccini operák koncertszerű előadásával.

  More...
 • CHAMPIONS OF ILLUSION

  Papp László Budapest Sportaréna

  A Champions of Illusion egy vadonatúj nemzetközi szuperprodukció, melynek fellépői bűvész világbajnokok és a legrangosabb nemzetközi tv show-k sztárjai.

  More...
 • Balázs Béla: A kékszakállú herceg vára – sétáló színház

  Várkert Bazár, MIKVE

  A Bartók-opera prózai változata nem mindennapi színház, a nézők szobáról-szobára vándorolnak a színészekkel a végkifejletig a budavári MIKVE különleges tereiben.

  More...
 • Streisand - Polyák Lilla, Szulák Andrea, Náray Erika

  MOM Kulturális Központ

  Streisand örökzöld dallamait három díva - Szulák Andrea, Náray Erika és Polyák Lilla - tolmácsolásában hallhatjuk november 9-én 19.00 órától a MOM Kulturális Központban.

  More...

Event listings

9,701 events 8,288,113 tickets

Suggestions


Future Park - Játszva tanul a család

Andrássy Élményközpont

Magyarországon soha nem látott, interaktív játékok várnak Rád, melyek összekötik a virtuális világot a valósággal! Teremts, alkoss, kalandozz!

Presser - Főpróba

Papp László Budapest Sportaréna

Önök egy FŐPRÓBÁT fognak látni, mely eltérhet a nyilvános előadások megszokott menetétől.

Amar, the lighthunter

Erkel Színház

A Britain’s got Talent és az America’s got Talent díjazott Freelusion bemutatja: Amar, the lighthunter Virtuális táncjáték darabját. Sztárvendég: NIKA

 

Galla Miklós önálló estje

Tárogató Úti Színpad

”Egy orvostól kaptam szuvenír gyanánt egy sebészi eszközt. Emlék-szike”. - A vadonatúj estben sok-sok szóviccre épülő poén hangzik el.

DÉS László koncert - Mi vagyunk a Grund!

Papp László Budapest Sportaréna

Hamarosan megjelenik Dés László új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat egy nagy, ősbemutató koncertre a Sportarénában 2018. december 29-én.

Világkörüli útra invitál az ExperiDance Production, az útikalauz nem más, mint Nostradamus. A tánctársulat legjobb előadásainak montázsa a RaM Colosseumban.

 

Koncz Zsuzsa Koncert

Miskolc Művészetek Háza

Koncz Zsuzsa Vadvilág című stúdióalbuma 2016-ban jelent meg, sorban a negyvenedik. Az új albummal töretlenül folytatódik a Koncz Zsuzsa életmű...

Magyar TáncRAPszódia - Varidance

MOM Kulturális Központ, Színházterem

A Magyar TáncRapszódia című előadás a magyar néptánctradícióból kiindulva, – azt mai tánctechnikákkal ötvözve – hoz létre egy sajátos és egyedi táncelőadást.

Az Amadinda és Presser Gábor hagyományos óévbúcsúztató–újévet köszöntő hangversenye. Vendég: Falusi Mariann

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept