• Tosca

  Tosca

  Szegedi Szabadtéri Játékok, Dóm tér

  A Toscával indul a Szegedi Szabadtéri Játékok idén. Puccini gyönyörű operája június 30-án és július 1-jén kerül színre.

  More...
 • Derby és Kincsem Film Fesztivál

  Derby és Kincsem Film Fesztivál

  Kincsem Park

  Századelős hangulat a Derby fesztiválon június 30 - július 2 között! Utazzon vissza a lóverseny aranykorába, amikor ez volt a legrangosabb szórakozási lehetőség: élmény, találkozóhely, sport és játék egyben.

  More...
 • Zsidó Kulturális Fesztivál

  Zsidó Kulturális Fesztivál

  Dohány Utcai Zsinagóga

  Idén szeptember 3. és 14. között újra színes programokkal várnak minden kedves érdeklődőt a Zsidó Kulturális Fesztiválon.

  More...
 • Paloznaki Jazzpiknik

  Paloznaki Jazzpiknik

  Paloznak

  Bor, jazz, Balaton – Ismét világsztárok Paloznakon! Kool & the Gang, Incognito, Mario Biondi, Matt Bianco feat New Cool Collective, 4 színpad, 20 koncert!
  KEDVEZMÉNYES ELŐVÉTELES JEGY MÁJUS 31-IG, utána 18.700 Ft

  More...
 • THE NEW POWER GENERATION-CELEBRATING PRINCE

  THE NEW POWER GENERATION-CELEBRATING PRINCE

  VeszprémFest, Veszprém Aréna

  Több mint 20 éven át volt PRINCE kísérőzenekara. A koncerten a legendás művészt ünneplik, közösen alkotott legnagyobb slágereikkel: Let's Go Crazy, Kiss, Sexy MF, Sign, Diamonds & Pearls…

  More...
 • Arcus Temporum XIII - Pannonhalmi Művészeti Fesztivál

  Arcus Temporum XIII - Pannonhalmi Művészeti Fesztivál

  Pannonhalmi Főapátság

  A kortárs művészeti fesztiválon találkozik a zene, az irodalom, a képzőművészet, a spiritualitás. Találkozhatnak Rost Andreával, Snétberger Ferenccel, Krasznahorkai Lászlóval.

  More...
 • Armel Operafesztivál 2017

  Armel Operafesztivál 2017

  Thália Színház

  Thália Színházban Alföldi Róbert rendezésében lesz látható Rufus Wainwright: Prima Donna című műve. A fesztivál díjátadó gálájának műsorvezetője pedig szintén Alföldi Róbert lesz.

  More...
 • Gateway to Space#2 – Vakációzz az űrben!

  Gateway to Space#2 – Vakációzz az űrben!

  Millenáris B épület

  A tavalyi nagysikerű Gateway to Space űrkiállítás július 1-től ismét a Millenárisban! Felejtsd el a Bahamákat, vakációzz a világűrben!

  More...

Event listings

6,836 events 5,773,177 tickets

Suggestions


Zempléni Fesztivál

Több helyszínen

Komolyzene, népzene, jazz, kirándulások, borkostolók és gyermekprogramok várják már 26 éve a Zempléni Fesztivál látogatóit. Június 30-ig 20%-os kedvezmény számos koncertre!

Az Operaházban ünnepli a Hegedűvel a világ körül turnéja 50. állomását Mága Zoltán. Az exkluzív gálaest sztárvendége Shlomo Mintz világhírű hegedűművész.

Hazánk nemzeti ünnepén rendkívüli programmal várják a magyar beatzene hőskora és délszláv népzene rajongóit a Budapest Kongresszusi Központban.

 

Nyári Károly Koncert az Operában

Magyar Állami Operaház

Nyári Károly zongoraművész pályafutásának eddigi legkülönlegesebb koncertjére készül a zene fellegvárában, a Magyar Állami Operaház színpadán.

Színházak Éjszakája 2017

Budapesten, több helyszínen

2017. június 15-től augusztus 31-ig 20%-os kedvezménnyel vásárolható karszalag a VI. Színházak Éjszakájára, mellyel 36 színház programjain vehetnek részt az érdeklődők.

Andrea Bocelli

Papp László Budapest Sportaréna

Andrea Bocellit több, mint húsz éve a legkedveltebb és világszerte a legnagyobb érdeklődésnek örvendő sztárok egyikeként tartják számon. A legendás tenor két…

 

Caramel koncert

Tokaj FESZTIVÁLKATLAN

Molnár Ferenc Caramel. Énekes-dalszerző, 12 éve állócsillag, alighanem a legjobb férfihang a hazai könnyűzenében.

Heinrich von Kleist: AMPHITRYON vígjáték

Aquincumi Múzeum Romkertje

A pergő tempójú vígjátékban lehetetlen helyzetbe kerül isten és ember, komikus helyzetek során igyekszik bizonygatni ki-ki a maga igazát...

Balaton Sound

Zamárdi

Európa legmenőbb vízparti buliján majd’ 20 helyszínen, több mint 300 fellépő fordul meg az 5 nap alatt, köztük mintegy 100 nemzetközi sztár.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

x

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. AcceptMore information