Szabad felhasználású jegy igénylése

Az alábbi felületen igényelheti a veszélyhelyzet által érintett produkciók jegyeinek cseréjét szabad felhasználású jegyekre.

Tekintettel a koronavírus-veszélyhelyzetre, az InterTicket több partnere az érintett és elmaradó produkciók megváltott jegyeinek szabad felhasználású jegyre cserélése mellett döntött. A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható egy Ön által választott előadásra szóló jegy megvásárlásakor a partner által megadott határidőig, a partner weboldalán vagy jegypénztárában. Amennyiben az új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával, vagy készpénzzel kifizetheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.

Csereigényét az alábbi űrlapon rögzítheti.

A szabad felhasználású jegy kizárólag az adott partner produkcióira, a partner által meghatározott módon és feltételekkel használható fel. Kérjük, hogy a részletekről tájékozódjon partnerünk honlapján vagy ügyfélszolgálatán.

Azoknak a vásárlóknak, akik az alábbi űrlapon rögzítik az igényüket, az igénylésre megadott határidőt követően e-mailben küldjük meg a szabad felhasználású jegyét.

Felhívjuk a figyelmét, hogy nem minden produkció esetében élhet ezzel a lehetőséggel, kizárólag ott, ahol a szervező az érintett jegyek kezelésének ezt a módját határozta meg az InterTicket számára. 

1. Vásárló adatai


Kérjük, hogy online vásárolt jegyek esetén a vásárláskor használt adatokat add meg!

2. Jegyek adatai


Kérjük, ne adj meg vegyesen online (weboldalon) és offline (jegyirodákban, ill. jegypénztárakban) vásárolt jegyeket. Amennyiben mind a kétféle jegytípusból szeretnél cserélni, akkor az online jegyek mentése után, ismételd meg a folyamatot az offline jegyekkel.

Ha nem jelenik meg az Ön által keresett előadás, akkor a szervező feltehetően még nem rendelkezett a csere lehetőségéről.

3. Vonalkódok / utalványazonosító

+ Mező hozzáadás


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!