Szabad felhasználású jegy igénylése

Az alábbi felületen igényelheti a veszélyhelyzet által érintett produkciók jegyeinek cseréjét szabad felhasználású jegyekre.

Tekintettel a koronavírus-veszélyhelyzetre, az InterTicket több partnere az érintett és elmaradó produkciók megváltott jegyeinek szabad felhasználású jegyre cserélése mellett döntött. A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható egy Ön által választott előadásra szóló jegy megvásárlásakor a partner által megadott határidőig, a partner weboldalán vagy jegypénztárában. Amennyiben az új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával, vagy készpénzzel kifizetheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.

Csereigényét az alábbi űrlapon rögzítheti.

A szabad felhasználású jegy kizárólag az adott partner produkcióira, a partner által meghatározott módon és feltételekkel használható fel. Kérjük, hogy a részletekről tájékozódjon partnerünk honlapján vagy ügyfélszolgálatán.

Azoknak a vásárlóknak, akik az alábbi űrlapon rögzítik az igényüket, az igénylésre megadott határidőt követően e-mailben küldjük meg a szabad felhasználású jegyét.

Felhívjuk a figyelmét, hogy nem minden produkció esetében élhet ezzel a lehetőséggel, kizárólag ott, ahol a szervező az érintett jegyek kezelésének ezt a módját határozta meg az InterTicket számára. 

1. Vásárló adatai


Kérjük, hogy online vásárolt jegyek esetén a vásárláskor használt adatokat adja meg!

2. Jegyek adatai


Kérjük, hogy ne adjon meg vegyesen online (weboldalon) és offline (jegyirodákban, ill. jegypénztárakban) vásárolt jegyeket. Amennyiben mind a kétféle jegytípusból szeretne cserélni, akkor az online jegyek mentése után, ismételje meg a folyamatot az offline jegyekkel.

Ha nem jelenik meg az Ön által keresett előadás, akkor a szervező feltehetően még nem rendelkezett a csere lehetőségéről.

3. Vonalkódok / utalványazonosító

+ Mező hozzáadás


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!