Az Átrium közleménye

Frissítés 2021.05.09.
 
Tisztelt Közönségünk!

Mivel jelenleg csak korlátozásokkal játszhatnak a színházak (védettségi igazolvány szükséges az előadások megtekintéséhez), a 2020 őszén elhalasztott előadások pótlására 2021 őszén kerül sor. A jegyek érvényesek, a pótló előadások listája az atrium.hu oldalon lesz folyamatosan hozzáférhető, várhatóan 2021 júliusában.

Azonban az Átrium addig is lehetőséget biztosít a következőkre:

• Aki az elhalasztott előadás jegyét másik, a nyár folyamán meghirdetett előadásra szeretné beváltani, megteheti május 8-tól a jegy@atrium.hu címen vagy május 10-től személyesen az Átrium jegypénztárában hétköznap délután 3 és este 7 óra között. Az érintett előadások nézőit a nyári időpontokról külön értesítjük a megadott emailcímen, és számukra időt biztosítunk az esetleges átváltást segítendő.

• Aki az elhalasztott előadás fel nem használt jegyét Átrium Voucher ajándékutalványra váltaná, amely 2022. június 30-ig használható fel, megteheti május 10-től augusztus 31-ig.  A beváltott utalványokat a határidő utáni 30 napban küldi meg az Interticket a vásárláshoz használt címre.
 

• Aki az elhalasztott előadás fel nem használt jegyével nem kíván élni, a jegy árának összegét támogatásként felajánlhatja az Átrium számára május 10-től augusztus 31-ig. 
 

Aki mindezen lehetőségekkel nem kíván élni, szeretettel várjuk ősszel, a pótló előadáson. Az augusztusi, szeptemberi és októberi műsorunk terveink szerint július végéig elérhetővé válik. Akinek a pótló időpont nem felel meg, augusztus 31-ig élhet a fenti lehetőségek bármelyikével. Augusztus 31. után a jegyek automatikusan a pótló időpontra lesznek érvényesek. 
 

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!