ROTART - Fiatal Művészek Ösztöndíja Szentendrén

Rotary logó és ROTART logó

Az ösztöndíjprogram a 2016-17-es tanévben a képzőművészet, színművészet és bábművészet, zeneművészet, táncművészet világában tehetséges szentendrei fiatalokat támogatta. A pályázat célja 12-20 év közötti különböző művészeti ágakban tehetséges diákok, fiatalok további fejlődésének elősegítése, tehetségének kibontakoztatása, tanulmányi eredménytől függetlenül.  

      Segíteni könnyű: csak annyit kell tennie, hogy amikor a Jegy.hu-n vásárol, a fizetendő összeget150 Ft-tal kiegészíti. A döntés az Öné, az adományokból származó összeget automatikusan a program számlájára utaljuk.

  

Az alapító Szentendrei Rotary Club törekvése, hogy a következő esztendőkben országossá tegye a kezdeményezést még több tehetséges fiatalnak biztosítva lehetőséget a bemutatkozásra. A klub közel 20 éves története során számos jótékonysági kampányt indított útjára, az ő nevükhöz fűződik a fogyatékossággal élők sportolási lehetőségeit támogató országos jótékonysági filmvetítés megszervezése, Adventi adomány gyűjtés, vagy a közkedvelt Rotary gumikacsa verseny helyi lebonyolítása. 

További részleteket az ösztöndíjprogramról a Rotary Magyarország honlapján olvashat.

Jó vásárlást, jó adományozást! 

 

 

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!