Program


Yasmine Hamdan (LB) / BTF 2017

Yasmine Hamdan (LB) / BTF 2017

Két évvel telt házas budapesti bemutatkozását követően az A38 Hajó színpadára tér vissza a közel-keleti hangzások ikonikus dívája, a libanoni születésű Yasmine Hamdan.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 15. szombat, 20:00

Jim Jarmusch múzsája, a Soap Kills egykori énekesnője ezúttal új lemezét, az Al Jamílat dalait mutatja majd be a hazai közönségnek. Az est vendége Antonia Vai lesz.

Az Al Jamílat anyagára négy évet kellett várni: a folyamatos világ körüli turnék, az állandó sajtó- és médiafigyelem, valamint az Only Lovers Left Alive-cameo után az énekesnőnek el kellett vonulnia a rá irányuló rivaldafény elől, hogy saját dalaival foglalkozhasson.

Az alkotói folyamatban olyan társak voltak segítségére, mint Luke Smith (Foals, Depeche Mode, Lily Allen) vagy Leo Abrahams (Brian Eno, Carl Barät), vendégként pedig egyes dalokban felbukkan Shahzad Ismaily (Lou Reed, John Zorn, Marc Ribot) és Steve Shelley is a Sonic Youth-ból.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Európa Kiadó Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!