Program


Winecaching túrák Normafán / ( 8-20 fő részére)
5

Winecaching túrák Normafán / ( 8-20 fő részére)

Az új, progresszív társasjáték egyszerre tanítja meg a tradíciók tiszteletét és a modern kor kihívásaira való megfelelési technikák legjobbjait. A geocaching speciális változatában új tartalommal, egészen pontosan borral töltjük tele a formát.
Garantált élmény az egész csapat számára, ugyanis ez a program nem a “száraz” tanulásról szól!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Winecaching túrák Normafán

Az új, progresszív társasjáték egyszerre tanítja meg a tradíciók tiszteletét és a modern kor kihívásaira való megfelelési technikák legjobbjait. A geocaching speciális változatában új tartalommal, egészen pontosan borral töltjük tele a formát. A csapattagok szellemi ereje összeadódik és a technika vívmányaira hagyatkozva, vagy akár a papíralapú térképpel való tájékozódás nosztalgikus, ám annál kalandosabb élményével, logikai és esetleg szellemi fejtörők, útvesztők révén jutnak lépésről lépésre közelebb a kincsekhez. Jánoshegy és Hárshegy gyönyörű ösvényein, a környéket felfedezve, s némi professzionális háttérinformációval is felvértezve (amit a megjelölt pontokon palackposta rejt) lehet részese a társaság egy újszerű borkóstolónak, kiváló Mátrai borpalettából…
Garantált élmény az egész csapat számára, ugyanis ez a program nem a “száraz” tanulásról szól!

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!
Helyszín: Normafa
Túra hossza: 5-10 km (igény szerint)
Létszám: 8-20 fő

2018. április 1-től erdőhasználati díj és balesetbiztosítás (extrém sportok) KÖTELEZŐ ÉS MINDEN AZNAP IGÉNYBE VETT SZOLGÁLTATÁSUNKRA ÉRVÉNYES!

Rendezvényekre is bérelhetőek!
Legyen szó vállalati vagy magán eseményről, vagy egy különleges alkalomról ezek az eszközök hozzásegítik ahhoz, hogy az elképzelt összejövetel valóban sikeres legyen. Ajánljuk létszámtól függetlenül minden olyan rendezvényre (sportnap, céges nap, falunap stb..), ahol a cél az egyediség, ahol a legfontosabb a vendégek elkápráztatása. Ezek az eszközök kihagyhatatlanok, ha olyan programot szeretnének megvalósítani, amely sokáig emlékezetes marad a meghívottak, vagy az arra ellátogatók számára.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Öt év kihagyás után 2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még fontosabb, a színházé az éjszaka! Új szlogen, új ötletek, és soha nem látott csatlakozási kedv. Légy részese az Éjszakának – hiszen Minden Egy!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Pintér Béla - Darvas Benedek: Gyévuska Szép

Pintér Béla és Társulata, UP Rendezvényterem

A Gyévuskában tisztek, honvédek, hozzátartozóik, munkaszolgálatosok bonyolítják a második világháború korában játszódó cselekményt Pucciniba oltott slágerek, magyar nóták és katonaindulók…

Cédric Chapuis: Élet-ritmusra

Pinceszínház

Egy francia fiú, Adrien Lepage mindennapjaiba nyerünk bepillantást, a mániákusan doboló kamasz azonban egyre több titkot, élményt és emléket árul…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!