Program


William Shakespeare: Athéni Timon - SZFE produkció

William Shakespeare: Athéni Timon - SZFE produkció

Az angol mester Athéni Timon című művét a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős hallgatóinak tolmácsolásában láthatjuk  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. július 17. péntek, 21:15

A produkció az éppen aznap kezdődő Thealter Fesztivál első programja lesz. Herczeg Tamás, a Szabadtéri igazgatója elmondta: a MASZK Egyesület által szervezett programsorozattal, az ország egyetlen nemzetközi, független színházi darabokat bemutató fesztiváljával, még anno Nikolényi István Szabadtéri-igazgató kezdett el együttműködni. Ezt a szép gesztust szeretné megismételni a mostani menedzsment. Az idei Thealter megnyitója után, 21:15-kor kezdődik az Athéni Timon.

A címszerepet a színműs ötödévesek tanára, Hegedűs D. Géza alakítja, aki tanítványának, a darabot rendezőként jegyző ifj. Vidnyánszky Attilának korábban, mikor a fiatal hallgató megrendezte a Shakespeare-mű egyik jelenetét, megsúgta: ez az egyik álomszerepe. Így került bele végül a teljes előadásba. A diplomadarabban az idén végzős Marton-Hegedűs-Forgács osztály fiúcsapata mellett a Bagossy-Pelsőczi-Rába osztály négy tagja, valamint Mátyássy Szabolcs és Kovács Adrián zeneszerzők lépnek színre. A fiatal alkotók azt keresték, hogyan fér össze a körülöttünk burjánzó nyomor és háború a fogyasztói társadalom csillogásával.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Sopronba!

Kövess minket!


További ajánlataink


SopronFest

Sopron - Lővérek

2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben.

Harmony of Love - Király Linda koncertje. Vendég: Király Viktor Szép

Várkert Bazár, Rendezvényterem

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!