Program


Virágot Algernonnak

Virágot Algernonnak

Mennyire kell teljes értékű embernek tekinteni egy alacsonyabb IQ-val rendelkező társunkat és mennyire tartozunk felelősséggel mindazért, ami vele történik.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 19:00

Daniel Keyes világhírű regénye alapján íródott különleges musical a szellemileg visszamaradt 32 éves Charlie Gordon kitartásáról és szeretetéhségéről szól, aki miközben egy hatéves gyerek szintjén van, mégis hatalmas elszántsággal és örömmel vesz részt egy orvoscsoport kísérletében, mert normális akar lenni. És valóban, egy operációval meg tudják növelni az intelligencia-hányadosát, s a korábban 70-es IQ-val rendelkező férfi megtanul több nyelven, különböző tudományterületek szakértőjévé válik, sőt az eljárást kidolgozó orvosokat is lehagyja saját kutatási programjuk elemzésében. Sokan mondják, hogy az ember egy "bonyolult számítógép", melynek a winchestere, az agy.

A Charlie Gordonnal végzett kísérlet, az agy-komputer párhuzam kutatásának egyik állomása azonban nagyon keményen teszi fel a kérdést: Mikor és meddig szabad elmenni egy emberrel végzett kísérletben?

A Somogyi Szilárd rendezésében megelevenedő előadásban az Operettszínház sztárjai mellett az vendégművészként látható a sikeres fiatal színésznő Földes Eszter, míg Charlie szerepére Kerényi Miklós Máté készül, de látható lesz még Gömöri András Máté, Szabó P. Szilveszter, Nádasi Veronika, Auksz Éva, Kékkovács Mara, Földes Tamás, Pálfalvy Attila, Sipos Imre és Németh Attila is a musicalben.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Kövess minket!


További ajánlataink


Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

BIZARRRRR!

RaM-ArT Színház

Gyere, lépj be a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon az a bizarr világ, melyben Lucia kalauzol át egy sokszínű éjszakán.…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!