Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Felvidék

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Felvidék

A 2022 szeptemberében indult ismeretterjesztő úti-sorozatunk újabb 4 résszel folytatódik 2023 őszén - havi rendszerességgel - Radics Tamás túravezetővel, Kispesten a KMO-ban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 29. szerda, 18:00

Az utak során Tamás mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. Mottója, hogy a kaland által átitatott élmények és emlékek, amelyeket a kirándulások és az utazások adnak nekünk, a legfontosabb motiváló erők közé tartoznak.

A decemberi előadás címe: Felvidék - Szöges cipők nyomai a Felvidék bércein

A történelmi magyar turistaság és a hasonszőrű bakancskoptatók körében is rendkívül népszerű helyszínnek számít a Felvidék. Területén bontogatta szárnyait a magyar turistaság, amely szervezett formában a Magyarországi Kárpát Egyesület 1873-as megalapítását követően bontakozott ki és indult hódító útjára a ma Szlovákia területén megtalálható hegységek nagy részében. A XX. század viharos eseményei következtében történelmi hegységeink és az épített örökségünk jelentős része a mai határainkon kívülre került, szívünkben azonban ma is szoros kötődéssel kapcsolódnak hozzánk. Radics Tamás novemberi előadásában hátizsákot ragadunk, bakancsot húzunk és nyugatról - keleti irányban végigjárjuk a Felvidék magyar turistaság szempontjából fontosabb hegységeit.

Ajánlatunk


Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak te rólad álmodom; Nagy árat kért a sors a boldogságért... – ugye mindenkinek ismerősen csengenek az előbbi dallamok?

SZEREPLŐVÁLTOZÁS! BŐVEBB INFORMÁCIÓK A LEÍRÁSBAN. Improvizációs párkapcsolati játék, négy kiváló színművész és dr. Piczkó Katalin játékmester közreműködésével.

Kövess minket!


További ajánlataink


The Bootleg BEATLES

Erkel Színház

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre érkezik a legjobbnak tartott Beatles-show immár két felejthetetlen koncertre!

ROAD Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Idén éppen 20 éve, hogy megalakult a hazai rockélet egyik legaktívabb formációja a Road. A jubileumi ünnepsorozat nagyszabású fináléja a…

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!