Program


Vida Ágnes babapszichológus előadása Debrecenben

Vida Ágnes babapszichológus előadása Debrecenben

Vida Ági Magyarország legismertebb baba lélektannal foglalkozó szakértője, rendszeresen publikál szaklapokban (Anyák Lapja, Babapatika), hívják a televízióba (RTL Klub, m1, tv2). A Kismamablogot 2007. augusztusában indította el, azóta évente mintegy 2 millió egyedi látogató olvassa írásait Magyarországról és külföldről egyaránt.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 16. hétfő, 17:30

 

Már pszichológia és pedagógia szakos egyetemi hallgatóként is érdekelte a gyermeklélektan. Pszichológia és pedagógia szakon végzett, első gyermeke születése előtt kezdte el magát beleásni a csecsemő lélektan tudományába. 2005 óta foglalkozik csecsemőkkel, totyogókkal és szüleikkel, hiszen az egészen kicsik esetében nem csak a gyermek, hanem a szülei viselkedését is tanulmányozni kell. Szakmai tanulmányait családterápiás, játékterápiás, valamint családi coach képzéseken bővítette és enneagram képzésen is résztvett. Azon dolgozik, hogy a kismamák, szülők számára legnehezebben kezelhető problémákra találjon olyan megoldásokat, amelyeket sikerrel alkalmazhatnak. Hisz benne, hogy az anyai ösztön ott lapul mindannyiunkban, de nagy hasznunkra lehet a tudás, a tanulás, az újabb és újabb kérdések feltétele és válaszok keresése abban, hogy elég jó szülői lehessünk gyermekeinknek.

 

Az előadáson a pozitív gyereknevelésről fog beszélni! Aminek a végén kérdezz- felelek lehetőségre is lesz lehetőség!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!