Program


Várkert Jóga - Pilates Sztarenki Dórával

Várkert Jóga - Pilates Sztarenki Dórával

Joseph Pilates azt mondta: “Tornászás közben a helyes mozgásra koncentráljunk, nehogy helytelenül végezzük, és elveszítsük létfontosságú hasznukat.”

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 15. hétfő, 19:00

Várkert Jóga - Pilates Sztarenki Dórával
Esőhelyszín: Várkert Bazár, Rendezvényterem aula

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen, viszont egy-egy látványos mozgásforma, az alap testtudatosság nélkül, veszélyesebb lehet, mint gondolnánk. Sztarenki Dóra órája során olyan gyakorlatok kerülnek fókuszba, amik kívülről egyszerűnek tűnhetnek, mégis, ha helyesen kivitelezzük, az összes mély és felszíni izmot megdolgoztatják. A pilates órák során felfedezhetjük testünk erőközpontját, ami minőségi javulást tud eredményezni az életünk minden területén. Gyertek el és próbáljátok ki a pilatest, a sikerélmény és az izomláz garantált lesz.

Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de külön jóga matracot nem tudunk biztosítani, ezért kérjük, hogy gondoskodjanak saját jóga matracról vagy leteríthető törölközőről. Ha van bármilyen matracod, esetleg gumiszalagod kérjük, azt is hozd magaddal. Öltözési lehetőséget a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezzenek a jógához megfelelő öltözékben.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!