Program


Várkert Jóga - Kormosi Márk jógaoktatóval

Várkert Jóga - Kormosi Márk jógaoktatóval

A modern világ zaja, káosza és állandó sietsége közepette egyre nehezebb mélyebb aspektusainkkal való igaz kapcsolódásra találni, és a béke, valamint a beteljesülés érzését megtapasztalni. Sokan a munka, az állandó fogyasztás és a figyelemelterelés ördögi körébe ragadva érzik úgy, hogy mindig kergetnek valamit, ami sosem érhető el igazán.

Aktuális előadások
Az óráimon elsődleges célom egy olyan biztonságos és nyugodt környezet megteremtése, ahol a test, az elme és a lélek hármasa csendben találkozhat. Másfél órás foglalkozásaim során vezetett meditációk és légzőgyakorlatok segítségével segítek eltávolodni a hétköznapok stresszes határidejeitől és kötelességeitől. A dinamikus, de néhol megnyugtató gyakorlatsorokon keresztül megtanulhatod, hogyan mozogj könnyedén és hogyan tartsd magad. Megismerkedhetsz a légzés mélységével, a pillanat megélésével, és később, mindennapi életedben is hasznosíthatod ezeket a tapasztalatokat. A test fokozatos és kíméletes fejlesztése néha kihívásokkal teli lehet, de hangsúlyozom: óráimon alternatív gyakorlatokat ajánlok, hogy megtalálhasd, mi az, ami saját tested számára megfelelő tempójú és nehézségű, ami nem fáj, és ami nem erőltetett.

Mivel nincs két ugyanolyan testi felépítés, nem várhatjuk el magunktól, hogy úgy és azt csináljuk, mint a magazinok sztárjai. Ha fejlődni szeretnénk, vagy testünkkel való kapcsolatunkat javítani, a türelem és az alázat talán a két legfontosabb dolog, amit meg kell tanulnunk. Elfogadni és szeretni magunkat olyannak, amilyenek éppen vagyunk.

Az órák során egy sor vezetett meditáció és légzési gyakorlat segít abban, hogy eltávolodj a mindennapok stresszétől. A gyakorlatsorok során megtapasztalhatod, milyen érzés könnyedén mozogni és megtartani magad, elmélyülni a légzésben és a jelen pillanatban, és mindezt beépíteni a mindennapjaidba. A testi fejlődés kihívásokkal járhat, de az alternatív gyakorlatok lehetővé teszik, hogy megtaláld a saját tempódat és határaidat, fájdalom és erőltetés nélkül. Mindez a belső béke és beteljesülés megteremtésére irányul, amelyhez a tudatosság és a személyes kapcsolatok mélyebb megélése vezethet el minket. Az órák során egy olyan biztonságos és nyugodt környezetet igyekszem megteremteni, ahol lehetőséged van arra, hogy a tested, az elméd és a lelked találkozzon, és egy szándékosabb, élettel telibb életet élhess.

A foglalkozás idejére külön jóga matracot nem tudunk biztosítani, ezért kérjük, hogy gondoskodj saját jóga matracról vagy leteríthető törölközőről.

Öltözési lehetőséget a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezzenek a jógához megfelelő öltözékben.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Esőnapok:

06.10. 19:00 - 06.17. 19:00

07.15. 19:00 - 07.22. 19:00

08.12. 19:00 - 08.18. 19:00

09.02. 19:00 - 09.09. 19:00

Kövess minket!


További ajánlataink


Discover 800 years of history as you embark on a guided walking tour in Budapest. Explore the highlights of Buda…

Készíts te is profi képeket a hűtőtornyokról vagy a kazánház csőkígyóiról aranyérmes fotográfusunk vezetésével!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!