Program


Várjon Dénes zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2020

Várjon Dénes zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2020

Beethoven: Esz-dúr szonáta, op. 27 no. 1,
Schumann: Szimfonikus etűdök,
Janáček: Ködben, Chopin: b-moll szonáta, op. 35

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. április 20. kedd, 19:30

„A koncert egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. A korábban megváltott jegyek az új időpontban is érvényesek lesznek!”

 

Várjon Dénes zongoraművész a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán szerzett diplomát 1991-ben. Három versenyen nyert első díjat: a Magyar Rádió Zongoraversenyén, a Weiner Leó Kamarazenei Versenyen és a zürichi Anda Géza Nemzetközi Zongoraversenyen. Rendszeres meghívottja olyan rangos nemzetközi fesztiváloknak, mint Salzburg, Luzern, Schleswig-Holstein, Velence (Biennale), Edinburgh, vagy a Klavierfestival Ruhr. Szólistaként olyan rangos zenekarokkal dolgozott, mint a Camerata Salzburg, az Academy of St. Martin in the Fields, a Bécsi Kamarazenekar, a Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Camerata Bern, a Tonhalle Zenekar, a Berlini Rádió Szimfonikus Zenekara, a Strasbourgi Filharmonikusok, a Szentpétervári Filharmonikus Zenekar, a Budapesti Fesztiválzenekar, vagy az Orosz Nemzeti Zenekar. Karmester partnerei között volt többek között Végh Sándor, Horst Stein, Heinz Holliger, Solti György, Fischer Ádám, Leopold Hager, Fischer Iván, Hubert Soudant, Thomas Zehetmair. Kiváló kamarazenész, olyan nagyszerű muzsikusok hívták partnerüknek, mint Steven Isserlis, Leonidas Kavakos, David Grimal, Perényi Miklós, Schiff András, Jörg és Carolin Widmann, Joshua Bell, Radovan Vlatkovic, Tabea Zimmermann, a Carmina, Takács, Keller és Endellion vonósnégyesek. 2008-ben Carolin Widmann-nal, 2009-ben Steven Isserlisszel Schumann szonátáit játszotta lemezre. 2012-ben szóló CD-je jelent meg az ECM lemezcégnél Berg, Janacek és Liszt művekkel. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, munkásságát Liszt- és Veress Sándor-díjjal ismerték el.

A hangversenysorozat névadó szponzora az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!