Program


Várallyay Petra. Jazz itt!

Várallyay Petra. Jazz itt!

A hétgyermekes zenészcsaládból származó, Orszáczky- és Junior Artisjus-díjas Várallyay Petra első nagy sikereit klasszikus hegedűsként érte el, később azonban érdeklődése egyre inkább az improvizatív fúziós zene és a komponálás irányába vitte. A hegedülés mellett kiválóan zongorázik, énekel, hangszerel és szöveget is ír.

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia Jegyutalvány és Zeneakadémia Szabadfelhasználású Jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 5. szerda, 19:00

Már a zeneakadémista évek előtt megalapította saját jazztrióját, állandó zeneszerzője a Jazzation acappella formációnak, dolgozott Bobby McFerrinnel és Yo-Yo Mával, fellépett számos hazai és külföldi fesztiválon a műfajok széles spektrumát bejárva. Februári koncertjének műsorát az általa komponált kamarazenei darabok és hegedű caprice-ok mellett 1. hegedűversenyének ősbemutatója teszi különösen izgalmassá. A művet egy igazán színes, vonósokból, fafúvósokból, basszusgitárból és ütőhangszerekből álló kamarazenekar közreműködésével szerzői előadásban hallhatja a közönség.

Várallyay Petra: Violin Caprice no. 5
Várallyay Petra: Violin Caprice no. 7
Várallyay Petra: Violin Caprice no. 6
Várallyay Petra: Stringception
Várallyay Petra: Duo for Violin and Bass Guitar
Várallyay Petra: Stringcircles
Várallyay Petra: 1. Hegedűverseny

Várallyay Petra (hegedű)
Bolyki Sára (ének), Vucurevic Elvira, Biczó Bernadett, Soós Máté, Rábai Benedek (hegedű), Kurgyis András, Szabó Tamás (brácsa), Standi Dorottya, Zétényi Tamás (cselló), Dénes-Worowski Marcell (nagybőgő), Szabadi Ildikó (fuvola, altfuvola), Tóth-Csamangó Blanka (basszusklarinét), Berta Zalán (basszusgitár), Hencz Kornél, Szikora Balázs (ütőhangszerek)

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!