Program


Tóth Viktor és Lukács Miklós Duó koncert
2

Tóth Viktor és Lukács Miklós Duó koncert

„Ez a muzsika ön- és közgyógyító szeretne lenni’ (Tóth Viktor)

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 18:30


Tóth Viktor a magyar jazzélet egyik legsokoldalúbb figurája. Zenei személyisége ugyanolyan hatással képes megnyilvánulni virtuóz jazz-fenegyerekként, mint a lélekhez szóló, spirituális muzsika különleges tolmácsolójaként.

2010-ben az év jazz személyiségének, 2014 és 2015-ben pedig az év altszaxofonosának választották Magyarországon, két albuma is elnyerte az év legjobb jazzlemeze díjat.
A szaxofonos saját magát egy úton járó kereső emberként látja, zenei törekvéseiben az egyetemes harmóniával vágyik egységre.

Ebben a törekvésében tökéletes társra talált Lukács Miklósban, akit túlzás nélkül ma a világ egyik legkiválóbb és legtöbbet foglalkoztatott cimbalmosának tartanak. Művészetében a klasszikus és kortárs zene, a jazz és különböző népek zenéi tökéletes szimbiózisban állnak. A világ legnevesebb szimfonikus zenekarainak szólistája, de ugyanúgy világklasszisok oldalán láthatjuk a jazz műfajában is. (Charles Lloyd,Archie Shepp, Chris Potter stb.) Hazai zenekarai között találjuk az ország egyik legnépszerűbb jazzformációját, a Dresch Mihály Quartettet, saját ethnojazz trióját, a Cimbiózist, valamint a Tóth Viktorral felálló Arura triót is.

A két muzsikus duójának műsora a Szemed kincse című közös CD-jük anyagára épül, amely alapjaiban véve visszafogott, balladai hangulatával és fantáziadús, kifinomult érzékenységével ragadja magával a hallgatót.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Kövess minket!


További ajánlataink


Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!