Program


Terepsegway túrák Normafán - HÁRMASHATÁR TÚRA - középhaladóknak
2

Terepsegway túrák Normafán - HÁRMASHATÁR TÚRA - középhaladóknak

A High-Tech Sportok Bázisa várja Önt Budapest egyik legszebb pontján, a Normafai Síháznál. A bázistól induló túráink a Budai hegyek csodás vonalait követik, s mindeközben gyönyörű a táj és lélegzetelállító panorámák nyílnak a városra. Budapest látványa innen egyedülálló élményt nyújt a világ egyik legizgalmasabb városában: fentről, de mégis a…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Segwaytúrák Normafán

A High-Tech Sportok Bázisa várja Önt Budapest egyik legszebb pontján, a Normafai Síháznál.  A bázistól induló túráink a Budai hegyek csodás vonalait követik, s mindeközben gyönyörű a táj és lélegzetelállító panorámák nyílnak a városra. Budapest látványa innen egyedülálló élményt nyújt a világ egyik legizgalmasabb városában: fentről, de mégis a földről…

Túráinkat az amerikai x2 terepsegwayeken szervezzük. Nagyon könnyű elsajátítani a használatát – ez a robusztus felépítésű, ugyanakkor nagyon érzékeny járgány gyors és intenzív élmények sorát nyújtja; persze mindeközben óvatosnak kell lenni.  Súlyhatár: 120 kilogram. A túrát megelőzõ oktatáson részt venni, illetve a túra során az utasításokat betartani kötelező. A segway megfelelő használata igazán felemelő élmény: a túra finoman „fűszeres”, hiszen van benne izgalom, nevetés, szórakozás és egy jó adag stresszoldó adrenalin.

A túrákat szakképzett túravezetők vezetik – az ár tartalmazza a védőfelszerelést, az oktatást és az idegenvezetést is. A gyerekek 8 éves koruk körül már önállóan is tudják használni a gépeket, a kisebbek kis utánfutókban lehetnek részesei a túrának; a szüleik vontathatják őket. Így az egész család részese lehet ennek az egyedülálló élménynek.

Rendezvényekre is bérelhetőek!
Legyen szó vállalati vagy magán eseményről, vagy egy különleges alkalomról ezek az eszközök hozzásegítik ahhoz, hogy az elképzelt összejövetel valóban sikeres legyen. Ajánljuk létszámtól függetlenül minden olyan rendezvényre (sportnap, céges nap, falunap stb..), ahol a cél az egyediség, ahol a legfontosabb a vendégek elkápráztatása. Ezek az eszközök kihagyhatatlanok, ha olyan programot szeretnének megvalósítani, amely sokáig emlékezetes marad a meghívottak, vagy az arra ellátogatók számára.

Előzetes bejelentkezés, időpont és kapacitás egyeztetés minden esetben szükséges.
Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy foglaljon előre időpontot.

Ajánlatunk


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!