Program


Teltház - Gyurki Beatrix koncertje

Teltház - Gyurki Beatrix koncertje

Nosztalgikus dalok, hiteles Lady Gaga- és Adele-feldolgozások, táncos betétek csábítják a közönséget a táncparkettre a 2012. év egyik tehetségkutató műsorában indult énekesnő estjén.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. október 16. szerda, 21:00

Nosztalgikus dalok, hiteles Lady Gaga- és Adele-feldolgozások, táncos betétek csábítják a közönséget a táncparkettre a 2012-es év egyik tehetségkutató műsorában indult énekesnő műsorában.

Mindenki érezte már a libabőrt, mintha egy mini áramütés szaladna végig a testünkön. Önkéntelenül összehúzzuk magunkat az érzéstől, de ez a bizsergés mégis egy pozitív visszajelzés is lehet, amelyet testünk ad nekünk. Húúú, de jól esett… S persze már azt is tudjuk, hogy ezért is a „huncut” dopamin a felelős.
A libabőrérzet furcsa elegye a pulzusszám, a légzés és a hőmérséklet megváltozásának. És még erősebb tud lenni például zenehallgatás közben, amikor az érzelmeinkre hat az, amit hallunk.

Gyurki Beatrix hangja betölti a teret, ereje átjárja mindenünket, de leginkább őszintén szól hozzánk. Egy ember, aki bármennyire is jól látható jelenség a színpadon, mégis elbújik a dalokba, hogy lelkét lemeztelenítve adja át nekünk érzéseit.

Kerek egészet alkotnak koncertjén az elementáris erő és a lágy dallamok. Érzelmekkel feltöltve térhetünk majd haza a Teltházról.
S hogy a valóságban is legyen telt ház, várunk mindenkit, aki egy jó libabőrt szeretne estére…

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Egységesen: 1.500 Ft

Telt ház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat.

Az asztalkiosztást mutató képen az egyes asztaloknál feltüntetett sorszámok az adott asztalnál maximálisan és kényelmesen ültethető személyek számát jelzi. A foglalás asztalra vonatkozik, az azon belüli ültetés érkezési sorrendben történik.

Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Az adott időpontra meghirdetett előadásokat legkésőbb 15 perccel a megadott időpont után elkezdjük.

A későn érkezők számára csak akkor tudjuk biztosítani a lefoglalt helyeket legkésőbb az előadás megkezdését követő fél órán keresztül (hacsak a vendég az Orfeum felé – telefonon vagy írásban – előre nem jelzi, hogy késni fog), amennyiben a jegyeket előre kifizették.

Amennyiben egy vendég megvette a jegyét, de nem tud eljönni, s ezt 48 órán belül nem jelzi, úgy nem áll módunkban a jegy árát visszafizetni, illetve azt átfoglalni egy másik, azonos értékű rendezvényre.


Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Önfeledt nevetés és torokszorító pillanatok két felvonásban két remek színésznőtől, Hűvösvölgyi Ildikótól és Bencze Ilonától.

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Mamma Mia! Szép

Madách Színház

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!