Program


Tárlatvezetés | Unknown III.

Tárlatvezetés | Unknown III.

Az „Unknown III.” című kiállításunkon Fodor Balázs költő, kurátor, valamint a kiállító művészek, Bereznai Tamás grafikusművész, Deim Balázs és Drégely Imre fotóművészek tartanak tárlatvezetést, mutatják be a tárlaton látható alkotásokat, valamint mesélnek a koncepcióról és a közös munkáról, projektekről.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 22. szerda, 18:00

Tárlatvezetés Fodor Balázzsal és a kiállító művészekkel | Unknown III.

Az „Unknown III.” című kiállításunkon Fodor Balázs költő, kurátor, valamint a kiállító művészek, Bereznai Tamás grafikusművész, Deim Balázs és Drégely Imre fotóművészek tartanak tárlatvezetést, mutatják be a tárlaton látható alkotásokat, valamint mesélnek a koncepcióról és a közös munkáról, projektekről. 

Időpont: 2023. november 22. (szerda) 18:00

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

Részvételi díj: 800 Ft, hegyvidéki lakosoknak: 200 Ft

Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a lakcímkártya felmutatása kötelező!

//

Az „Unknown III.” egy organikusan fejlődő kiállítássorozat legújabb (2023. évi) változata, ami a fotográfia eszköztárát használva alakít ki lehetséges világokat. A Bereznai Tamás, Deim Balázs baráti kettőshöz ez alkalommal Drégely Imre fotóművész, Deim Balázs egykori mestere is csatlakozik. Ezzel – a nyilvánvaló esztétikai kapcsolaton és eszközhasználaton túl – az alkotók személyes viszonyát tekintve is folyamatosan evolválódik a kiállítás. Az alkotások fragmentumok, melyek minden alkalommal újrakontextualizálódnak.  Egyesek kikerülnek, amiket újak, vagy épp ellenkezőleg soha korábban be nem mutatott, korábbi alkotások váltanak fel. A kiállítás tehát az emberi kapcsolatokból kibomló, a környezet és az idő által meghatározott, párhuzamos valóságok lehetősége.

A tárlat ingyenesen megtekinthető 2023. november 25-ig, keddtől péntekig 10:00–18:00, szombaton 10:00–14:00 között.

Fotó // Egressy Orsolya © MOM Kulturális Központ – Hegyvidék Galéria

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra Szép

Erkel Színház

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!