Program


Szűcs Gabi: Swinging Amy koncert

Szűcs Gabi: Swinging Amy koncert

Amy Winehouse dalai swinges feldolgozásban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. szeptember 7. vasárnap, 20:00

Szűcs Gabit és zenekarát az igényes zenehallgatók már régóta jól ismerik, a legendás Cotton Club Singers alapítójaként a swing szerelmeseinek kedvence. Hazai és nemzetközi fesztiválok állandó szereplőjeként szólóban is évek óta meghatározó egyénisége a zenei életnek.

Tavaly év végén jelent meg első önálló albuma, a Swinging Amy, amelyen arra vállalkozik, hogy a legendás brit soul énekesnő, Amy Winehouse legismertebb dalait swing átiratban szólaltassa meg. Amy Winehouse jazz énekesnőként is rendkívüli hatású volt. Ez a műsor a mindkét zenei világ szerelmeseit megragadja.

Amy dalai swinges feldolgozásban új értelmet nyernek és új színekkel gazdagodnak. A dalok feldolgozását Kuzbelt Péter szaxofonos, a Showder Band vezetője készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz és a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege a Rehab-en át a Valerie-ig. Minden, amit Amy-től szeretünk.

A koncerten Szűcs Gabi egykori társai is a színpadra állnak: Kozma Orsi, László Boldizsár és Fehér Gábor öt év után először áll együtt egy színpadon, hogy a Cotton Club Singers a tőle megszokott felállásban és színvonalon csatlakozzon az Amy előtti tisztelgésben.

Szűcs Gabi: ének
Pataj György: zongora
Sárkány Sándor: bőgő
Berdisz Tamás: dob
Kuzbelt Péter: szaxofon
Kormos János: gitár

Sztárvendég: Cotton Club Singers

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Kövess minket!


További ajánlataink


Borisz Godunov

Magyar Állami Operaház

Az orosz operairodalom műremeke, amely Alekszandr Puskin azonos című drámája nyomán keletkezett, több mint húsz év után kerül újra az…

Székely Csaba: Semmit se bánok

Pinceszínház

Bizonyos vidékek, valahogy mindig kitermelik a diktatúrákat, amelyek pedig mindig kitermelik ezt a három típust: a bántalmazót, a helyezkedőt és…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!