Program


Sztárestek zongorával: Ferruccio Furlanetto

Sztárestek zongorával: Ferruccio Furlanetto

Sztárestek zongorával
FERRUCCIO FURLANETTO
Dal- és áriaest két részben, magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 25. vasárnap, 19:30

Ötven éve van a pályán, és annak is a csúcsán a világhírű olasz basszus, Ferruccio Furlanetto. Bár 1974-ben debütált Lonigóban, igazi bemutatkozása 1979-ben, egy Claudio Abbado vezényelte Macbeth-előadásban történt a milánói Scalában, egy évvel később pedig már a New York-i Metropolitan színpadán állt. A legnagyobb karmesterekkel és rendezőkkel dolgozhatott együtt: Herbert von Karajan, Sir George Solti, Leonard Bernstein, Jean-Pierre Ponnelle, Giorgio Strehler – hogy csak néhány nevet említsünk. A basszista főként áradó hangjával, tökéletessé érett technikájával és árnyalt karakterábrázoló képességeivel szerzett magának hírnevet.
Operaszerepei mellett Furlanetto tapasztalt dalénekes és oratóriumi szólista, repertoárján egyaránt megtalálható Schubert Téli utazása és Verdi Requiemje, valamint elismert tolmácsolója Rahmanyinov és Muszorgszkij műveinek. A magyar közönség 2010-ben ismerhette meg, amikor II. Fülöp szerepében lépett az Operaház színpadára Verdi Don Carlosában, majd a 2014-ben rendezett Szabadság OperaGálán és egy 2019-es Erkel színházi áriaesten aratott sikert. A Sztárestek zongorával című sorozatban ismét az Operaházban lép fel, ahol a csodálatos akusztikájú térben basszusa minden árnyalata kiválóan érvényesül.

Közreműködik: Ferruccio Furlanetto
Zongorán közreműködik: Natalia Sidorenko

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!