Program


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow
9

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában, élje át ezt az igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncertet! Érezze, ahogy áthatja minden hangjegy, minden filmkocka, ahogyan teszi ezt egy ízekben gazdag, frissítő Mojito!
Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

 több...

Aktuális előadások



Szentpéteri Csilla zongoraművész, zeneszerző és a hazai könnyűzenei élet elismert zenészeiből álló zenekara dinamikus, vérpezsdítő, szenvedéllyel teli koncertje és a LED falakon megjelenő, zenére komponált kreatív vizualizációk új dimenziót adnak a koncert élményéhez, s bár nincsenek benne emberek, s történetszál, mégis a zenével fuzionálva érzelmeket, hangulatokat idéz fel a hallgatóságban, így megtalálva saját történeteiket, emlékeiket.

Csilla izgalmas, formabontó átirataiban örökérvényű klasszikusok eleganciája találkozik a jazz játékosságával, a latin zenék életörömével, a blues nosztalgiájával, a rock lendületes dinamikájával, ezzel új esszenciát adva régi ízeknek, valamint saját szerzeményei mellett bemutatja legújabb alkotásait is. 

A koncert vendége a kínai Carolyne Zhang Yu koloratúrszoprán, akit “keleti pacsirtának” is szoktak emlegetni egészen extrém hangmagasságai miatt. 

A művészek közös blokkjukban egy meseszép kínai népdalt fognak előadni jazz-pop műfajokkal ötvözve, valamint a híres Csókáriát Csilla átdolgozásában!

Bravúros hangszerpárbajok, a zongorán túl ízes gitár-szaxofon-szájharmonika szólók, pazar improvizációk egységbe kovácsolódva váltják egymást a fergeteges ritmusokkal. Szentpéteri Csilla élénk fantáziával utazik korok és stílusok között, frappáns zenei ötletekkel ötvözve múltat a jelennel

Egy koncert, mely egyszerre klasszikus és progresszív, magas színvonalon szórakoztató, s mely minden korosztály számára élvezetes, tökéletes élményt nyújt!

Közreműködnek:

Derzsi Zsolt - gitár
Kuzbelt Péter - szaxofon
Szabó Tamás - szájharmonika
Hárs Viktor - nagybőgő, bass
Kaboldy András - bass, gitár
Czibere József - percussion
Kovács Norbert - dob

A koncert szünet nélkül kb. 100 perc

facebook.com/szentpetericsillaofficial

Kövess minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!