Program


Szentpéteri Csilla & Band "Csillagpor" koncert vendég Feke Pál

Szentpéteri Csilla & Band "Csillagpor" koncert vendég Feke Pál

Szentpéteri Csilla, Magyarország legnépszerűbb zongoravirtuóz-zeneszerző és Zenésztársai varázslatos “Télköszöntő” koncertje igazi lelki feltöltődést, tökéletes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik szeretnék átélni az adventi időszak minden pillanatát.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 6. péntek, 18:00

Repertoárjának alapanyaga az örökérvényű klasszikus zene, meghintve mai, modern műfajokkal, mint pl. a jazz, blues, latin, bossa nova, világ- és filmzene, így adva új esszenciát a régi ízeknek, valamint saját szerzeményei. Szentpéteri Csilla élénk fantáziával utazik korok és stílusok között, frappáns zenei ötletekkel ötvözve múltat a jelennel. 90 perces színes műsorukban előre vetítik az ünnepek meghitt, varázslatos légkörét, Csilla meséin, humoros anekdotáin keresztül pedig megismerhetjük a világ országainak ünnepi tradícióit is. Zenéjüket hallgatva megpillanthatjuk a fényárban úszó Budapestet, a varázslatos Északi fényt, egy vidám fiesztát Velencében, a vándorokkal teli zarándokutat vagy éppen egy csendes hófedte templomkertet.

Csilla koncertjének sztárvendége Feke Pál színész-énekes művész, aki az István a király rockopera címszerepével lopta be magát a közönség szívébe, s akivel Csilla az elmúlt években számos nagy sikerű koncertet adott itthon és külföldön. Közös zenei blokkjukban felcsendülnek híres musicalrészletek és ismert ünnepi dallamok. Szentpéteri Csilla a zenén túl mindig gondoskodik páratlan látványvilágról, koncertjükön most is egyedi vizualizáció gazdagítja műsorukat.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövessen minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!