Program


SZEGEDI JAZZ NAPOK 2018 - 1. nap

SZEGEDI JAZZ NAPOK 2018 - 1. nap

Az 1972 óta működő SZEGEDI JAZZ NAPOK a műfaj egyik legrangosabb hazai eseménye.
Az idei program fókuszában az európai jazzművészet áll, melynek keretében a skandináv jazz ikonikus alakja, ARILD ANDERSEN látogat Szegedre, akinek öt évtizedes pályafutása összefonódott az ECM Kiadó sikereivel.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 9. péntek, 19:30

Nagy várakozás előzi meg a legmagasabban jegyzett brit jazzegyüttes, a GET THE BLESSING érkezését. A szupersztár RADIOHEAD tagjait felvonultató zenekarnak szintén ez lesz a magyarországi premierje. Ugyanez mondható el a jónevű és extravagáns lengyel-svájci-osztrák HANG EM HIGH együttesről, mely jelenleg az európai fesztíválszintér egyik legnépszerűbb résztvevője. Fellépésük a fesztivál egyik idei meglepetésének ígérkezik.

A hazai élmezőnyt ezúttal a SZAKCSI JR. all-stars, valamint a leginvenciózusabb nu-jazz formáció, a SANTA DIVER képviseli, a ma már nemzetközileg is jegyzett KÉZDY LUCA vezetésével. A város színeiben ezúttal a SZEGEDI DEÁK BIG BAND nyitja meg a koncerteket, KISZIN MIKLÓS vezetésével. Vendégszólistájuk FRANKIE LÁTÓ lesz.

ARILD ANDERSEN: minden idők egyik legjobb európai jazzmuzsikusa, Jan Garbarek első zenekarának bőgőse. Óriási szerepe van a norvég jazz felvirágoztatásában, emblematikus stílusa, egyéni hangzása iskolát teremtett.

DANIELE DI BONAVENTURA: olasz bandoneón- és zongoraművész, zeneszerző, korunk egyik legkeresettebb európai muzsikusa. 1987-óta járja a világ színpadait, eddig 88 nagylemezen játszik szólistaként.

HANG EM HIGH: "Nyers, spontán, éles, vad és erőteljes, de mindenen túl, - nagyon vonzó...!" "Azt hiszem, nem lehet ezeket a macho brigantikat eléggé szeretni." - Jazzthing & Salt Peanuts

GET THE BLESSING: trip-hop sztárokból áll a legmagasabban jegyzett angol jazzegyüttes! A Portishead-ből indultak, ketten jelenleg is a Radiohead-ben játszanak. Elnyerték a BBC Jazz Award-ot úgy, hogy vezetőjük, Clive Deamer 8 évig volt a Robert Plant & Strange Sensation tagja is. Először lépnek fel Magyarországon. “Cool…Stylish…Irresistible." - The Telegraph

SZAKCSI JR TRIO: + Balázs Elemér, Lakatos Pecek Krisztián, km.: Oláh Kálmán jr. - alto sax.

SANTA DIVER: Kézdy Luca az egyik legfigyelemreméltóbb jelenség a hazai (nem csak jazz) mezőnyben. Kreatív, intelligens, sokoldalú és vonzó egyéniség, és - ragyogóan tehetséges.

 

A fesztivál kiérdemelten jó híre és eredeti hangulata, valamint az évek óta változatlanul olcsó jegyárak ezúttal is garantált és vonzó programot jelentenek, nem csak a műfaj szerelmeseinek.

 

1. nap 3.000.-Ft, 2. nap 5.000.-Ft, Bérlet: 6.500.- Ft.

Bérletek csak 2018. október 15-ig válthatók.

 

A koncertek a Szegedi Ifjúsági Házban kerülnek megrendezésre, este fél 8 órai kezdettel.

További információ: www.szegedijazznapok.hu

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!