Program


Szalóki Ági és Alpaca Beat koncert

Szalóki Ági és Alpaca Beat koncert

Pincejárat Fesztivál
Különleges helyszínen a Törley Pezsgőmanufaktúrában pezsgővel és a Pincejáratban részvevő borászatok képviselőivel várjuk az érdeklődő közönséget. Finom nedük, ízletes falatok és fülbemászó dallamok az első Pincejárat Fesztiválon.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 25. szombat, 21:00

Bemutatkoznak az Ártér Művészeti Egyesület tagjai. Kapunyitás 17.00.

18.00-19.30 Alpaca Beat koncert

Az Alpaca Beat pulzál, elmédbe hasít és felerősíti mindazt, amiről mindig is tudtad, hogy kell, de nem mertél tenni érte. A szemed előtt lobog gázláng kéken, és végre te is részese vagy a mindent elsöprő játékának. A lüktető, dallamos, rock and roll dalokkal megnyerték az Emergenza hazai tehetségkutatóját és a közép-kelet európai döntőn képviselték Magyarországot. A zenekar "Pulse" c. EP-jének elkészülése után, 2017-ben magyar nyelvű kislemezt adott ki. A koncerten új dalok és a zenekar új irányvonala is bemutatásra kerül.

20.00 Szalóki Ági - Csak egy nap a világ koncert

Csak egy nap a világ… Szalóki Ági megújult műsorában Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg, hogy elénekelje, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai két fantasztikus hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész feldolgozásában hangzanak el a színpadon.

Közreműködik:

Szalóki Ági - ének
Bacsó Kristóf – szaxofon
Schreck Ferenc – harsona
Korb Attila – kornett, ének
ifj. Tóth István - gitár
Cseke Gábor - zongora
Kovács Zoltán – nagybőgő
Cseh Balázs – dob

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Kövess minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!