Program


„Somewhere Over The Rainbow”- Falusi M., Illényi K., Berki T., Csonka A., Don Lázi Swingtet

„Somewhere Over The Rainbow”- Falusi M., Illényi K., Berki T., Csonka A., Don Lázi Swingtet

A „Somewhere Over The Rainbow” című koncerten népszerű magyar művészek közreműködésével mutatjuk be a zene sokszínűségét Berki Tamás, Falusi Mariann, Szulák Andrea és Csonka András közreműködésben.A műsor házigazdája Lázár István, a Don Lázi Swingtet vezetője pedig garantálja a jó szórakozást.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 24. kedd, 20:00

„Somewhere Over The Rainbow”

Falusi Mariann, Szulák Andrea, Berki Tamás, Csonka András,

Don Lázi Swingtet

 

„Somewhere Over The Rainbow” című koncerten népszerű magyar művészek közreműködésével mutatjuk be a zene sokszínűségét Berki TamásFalusi MariannSzulák Andrea és Csonka András közreműködésben.A műsor házigazdája Lázár István, a Don Lázi Swingtet vezetője pedig garantálja a jó szórakozást. 

A címadó dal a műsor sokszínűségére utal, hiszen ezen a zenén keresztül olyan, mindenki által ismert dalok csendülnek fel, amelyeket zsidó zeneszerzők, dalszövegírók, előadók tettek híressé. A műsorral ezt a zenei életérzést és hangulatot varázsoljuk a színpadra az archaikus daloktól, a jazz műfaján keresztül, egészen a tánczenéig terjedő időszakig, kiragadva azokat a slágereket, amelyek az évek során különösen meghatározták a zenei igényeket. Az egyedülálló hangszeres virtuozitással előadott és humorral fűszerezett műsoron a legigényesebb zenekedvelők is jól szórakozhatnak. 

A koncert egyik fellépője Illényi Katica lett volna, azonban a művésznő sajnos nem tud jelen lenni a rendezvényen. E rossz hír mellett a jó hír az, hogy a koncertre sikerült Szulák Andreát felkérni a szereplésre, akit nagy szeretettel köszöntünk a Zsidó Kulturális Fesztivál idei fellépői között.

 

A 23. Zsidó Kulturális Fesztiválról bővebb információk itt.

(A Fesztivál a Broadway Event és a BZSH közös szervezése.)

 

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk! 

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!