Program


Snowscooter élménytúra a Mátrában

Snowscooter élménytúra a Mátrában

Az új slágert nem a német technó banda fújja, hanem az a látogató, aki az innovatív snowscooter nyergébe pattan!
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Hamar sztár lehetsz a BMX kerékpár és a snowboard nászából született hójárón. A legújabb észak-amerikai őrület a hórobogóként, hóbicikliként ismert.Az eszköz már az első alkalommal garantálja a sikerélményt , a hófödte hegycsúcsok látványa koronázza meg a havas lejtőn való lecsúszást, megteremtve ezzel a síelés illúzióját. Ezzel az eszközzel az is a lejtők ördöge lehet, aki nem tud síelni! Élvezd a fehér ragyogást, élvezd a biztonságot!

Mátrafüreden, a High-Tech Sportok Bázisa jóvoltából megépült hazánk első és egyetlen downhill pályája, amely több mint 7 km hosszú és 700 méter szintkülönbséget áthidaló. A pálya nyári látogatottsági sikere arra ösztönözte az építőket, vagyis minket, hogy mind a négy évszakban használhatóvá tegyük a pályát. Télen speciális eszközökkel lesiklópályává alakítjuk, ezzel hazánkban ezen a téren is egyedi, máshol nem elérhetõ szolgáltatást kínálunk. Itt lehet csak igazán rakettelni, snowscootert és airboardot, vagy akár snowsegwayt használni.

A program ideje 1,5-2 óra, a résztvevőket minden esetben túravezető kíséri, aki az snowscooterezés rejtelmeibe is beavatja az érdeklődőket. A szállítás létszámtól függően kisbusszal, vagy személygépkocsival történik. A túra izgalmas, de egyben biztonságos is.

A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.
Ajánlott életkor: 16-99 év
Nehézségi szint: 4.- haladó
Részvevők száma: 2-12 fő között

Ajánlatunk


Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!