Program


SHAOLIN - The Mystical Secret of The SHAOLIN MONKS
10

SHAOLIN - The Mystical Secret of The SHAOLIN MONKS

Az új show: „A mi to fo“
(Buddha áldjon meg Téged)
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 19:00

Shaolin, a szent Song Shan hegy lábánál fekvő misztikus szerzetesváros évszázadok óta Kína fizikai, mentális és spirituális központja.
Egy Damo nevű indiai szerzetes alapította a Zen Buddhizmust itt több mint 1500 évvel ezelőtt. Ezen felül a szerzeteseknek olyan fizikai gyakorlatokat mutatott és tanított, amit ő Kung-Fu-nak nevezett.
A Shaolin templomot a mai napig Kína egyik legnagyobb szent helyeként és műemlékeként tartják számon. Diákok ezrei fejlesztették tökéletesre Kung-Fu tudásokat a templom körül elhelyezkedő iskolákban, ahol a Zen Buddhizmus szigorú szabályai szerint éltek.
„A mi to fo“ az új show címe, amelyben a 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit, amelyek túllépnek a fizika határain.
 Qi-jük (testi energiájuk) kontrollálása a légzés és az edzések segítségével lehetővé teszi számukra, hogy kőtányérokat, fatálakat és vasrudakat törjenek szét testükön és fejükön. Tudnak lándzsákon, kardokon és szöges ágyon feküdni. Lándzsahegyeket szegeznek a torkuknak, és át tudnak dobni egy varrótűt egy üveg tányéron.
Élőben láthatják ezeket a hihetetlen gyakorlatokat a kolostor történetének, drámai történelmének, a misztikus alapító, Bodhidharma és az ő szigorú élet-szabályainak kontextusába szőve.
A templom misztikus szépsége, a Song Shan hegy archaikus természeti ereje szintén megjelenik az előadásban, akárcsak a Kung-Fu szerzetesek lenyűgöző tömeggyakorlatai.
Ezen felül a közönség betekintést nyerhet a kínai filozófia titkos világába, a mítoszokba, és megismerkedhet a Zen buddhizmus bölcsességeivel valamint a csi fantasztikus testgyakorlataival, mely maga a test saját energiája. 
Az elmúlt 23 évben több mint 5 millióan látták és csodálták a Shaolin szerzetesek misztikus erejét 5 kontinensen, több mint 6000 előadás során.
„A mi to fo“ egy újabb lépés a látványos show továbbfejlesztésében, amely betekintést nyújt a nézőknek a misztikus régi Kínába.


Előadások :
2018.03.19 – Veszprém
2018.03.20 – Pécs
2018.03.21 – Kecskemét
2018.03.22 – Miskolc
2018.03.23 – Békéscsaba
2018.03.24 – Győr
2018.03.25 - Kaposvár

Ajánlatunk


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Idén 150 éves szeretett fővárosunk, Budapest, melynek nemcsak sajátos pesti viccei, hanem dalai és kupléi is emblematikusak. A kor legnépszerűbb zeneszerzőit is megihlették Buda, Óbuda és Pest kis utcái, sőt, versengtek, hogy az ő dalaik hangozzanak el a kabarék műsorában.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Pintér Béla - Darvas Benedek: Gyévuska Szép

Pintér Béla és Társulata, UP Rendezvényterem

A Gyévuskában tisztek, honvédek, hozzátartozóik, munkaszolgálatosok bonyolítják a második világháború korában játszódó cselekményt Pucciniba oltott slágerek, magyar nóták és katonaindulók…

Hangjegy Színház- Robin Hawdon: Szeretőből egy is sok

Belvárosi Színház

"Egyetlen apró nyelvbotlás tönkreteheti még a lehető legaprólékosabban megtervezett hétvégét is." - A Hangjegy Színház fergeteges vígjátéka első alkalommal a…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!