Program


Serei Dániel Quintet

Serei Dániel Quintet

A 2017-es Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok koncertje • 3.2
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 20:00

Bemutatkozó koncertjére saját kompozíciókkal, illetve legnagyobb példaképei (Wayne Shorter, John Coltrane) szerzeményeivel készül a Serei Dániel Quintet. A formáció megszólalásait a modern mainstream jazz mellett a kortárs klasszikus zene és a szabad vagy kötött improvizációk határozzák meg. A zenekar tagjai a fiatal jazzgeneráció jeles képviselői, akik külön-külön, más formációkban már évek óta játszanak együtt.

A kvintett alapját, a ritmusszekciót az Oláh Krisztián Trio tagjai képviselik, Oláh Krisztián Junior Prima és Gramofon-díjas zongorista, a Montreux-i Jazzfesztivál zongoraversenyének 3. helyezettje, 2015-ben a marosvásárhelyi jazzverseny legjobb szólistája.

Serei Dániel a Magyar Jazz Szövetség által rendezett Jazz Combo Versenyen 2015-ben a legjobb szólista díját kapta, 2017-ben pedig Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjban részesült.

A kvintett tagjai::
Pálmai Panna – ének, Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – nagybőgő, Pecze Balázs – trombita, Serei Dániel – dob

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába.

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!