Program


Samsara Boulevard és Vendégei - Karácsonyi Nagykoncert

Samsara Boulevard és Vendégei - Karácsonyi Nagykoncert

A Samsara Boulevard és Vendégei Karácsonyi Nagykoncert egy igazi lelki rákészülés az ünnepekre, különböző népek és kultúrák mantráival, imáival, amelyeket a zenekar a tőle megszokott, gyönyörű zenei köntösbe öltöztet a közelgő Ünnepekhez méltó módon!
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 8. péntek, 19:00

Muzsikájuk egyszerre Föld körüli utazás és egy lelki utazás a közös, belső világunkba a középpontunk felé, legyen szó a lassan hömpölygő, meditatív dalaikról vagy akár a pörgősebb, táncosabb zenéikről.

Vendégművészek:
Stepan Christanov (RUS) - Szitárművész
Dure Holliday (HUN) - Electric pad

Az együttes tagjai:
Mihók Anita: gitár, ének, keretdobok, hangtálak.
Schrenk Judit Sattwa: ének, keretdobok, hangtálak, nyelves dob, gongok, sansula, koshi.
Kovács Sára Dizna: H fuvola, bansuri, indiai furulyák, dizi fuvola, márvány fuvola, török ney, didgeridoo, melodika, tilinkó, kaval, fafuvolák, sámándob, ének.
Ölvedi Gábor: ének, tibeti és tuvai torokének, darbuka, doholla, mridangam, indiai tabla, keret dobok (daf, tar, perzsa daf), tapan, konga, cajon, harmonium.

A Samsara Boulevard zenéje négy olyan ember, négy olyan tapasztalt muzsikus világának találkozása, akik a város forgatagában a zene, az emberi hangok és a mantraéneklés hagyományain keresztül keresik az istenivel való kapcsolódást több, közel 40 hangszer megszólaltatásával!
Teszik ezt oly módon, hogy közben nem félnek megélni, megmutatni és megosztani az úton járó vágyait, botlásait, humorát, vagy akár legérzelmesebb pillanatait a legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig!

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Cédric Chapuis: Élet-ritmusra

Pinceszínház

Egy francia fiú, Adrien Lepage mindennapjaiba nyerünk bepillantást, a mániákusan doboló kamasz azonban egyre több titkot, élményt és emléket árul…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!