Program


Rice-Webber: Jézus Krisztus Szupersztár

Rice-Webber: Jézus Krisztus Szupersztár

Több, mint harminc év után tér vissza a legendás darab a Szegedi Szabadtérire.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 10. szombat, 21:00

A szegedi Dóm téren mutatták be Magyarországon először Andrew Lloyd Webber varázslatos művét. A rockopera jelentős mérföldkő a Szegedi Szabadtéri Játékok életében, mely ekkor indult el azon az úton, hogy a hazai musicaljátszás meghatározó színhelye legyen. A darab műsorra tűzésének szép aktualitást ad, hogy a város jövőre ünnepli a fesztiválnak is ikonikus hátteret biztosító Fogadalmi Templom felszentelésének 90. évfordulóját.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kövessen minket!


További ajánlataink


Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

Pintér Béla - Darvas Benedek: Gyévuska Szép

Pintér Béla és Társulata, UP Rendezvényterem

A Gyévuskában tisztek, honvédek, hozzátartozóik, munkaszolgálatosok bonyolítják a második világháború korában játszódó cselekményt Pucciniba oltott slágerek, magyar nóták és katonaindulók…

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!