Program


Péterfy Bori & Love Band: Másfél Milliárd Másodperc

Péterfy Bori & Love Band: Másfél Milliárd Másodperc

Péterfy Bori és együttese ünnepel: a tizenkét éve működő sanzon-pop-rock zenekar frontasszonya életének másfél milliárdodik másodpercét haladja meg idén - ez évekre átszámítva kerek szám.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 29. vasárnap, 20:00

Az ülős, akusztikus, pszichedelikus koncert gerincét a Love Band 2010-ben megjelent, 2B című albuma adja, ünnepi jellege pedig vendégeikkel lesz teljes: velük tart Bori testvére, Péterfy Gergely író, a zenekarral már közös számot is írt slammer-rapper, Saiid és Tariska Szabolcs dalszövegíró, alkotótárs is.
Az énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje 2007-ben a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Banddel indult, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar könnyűzene térképére a Love Bandet, amely azóta is folyamatosan turnézik. Az eddig hat stúdióalbumot megjelentetett együttes legutóbbi lemeze, a zenekar tízéves fennállása alkalmával készült Bori X formabontó módon ingyenesen letölthető, telefonos játék-app formájában jelent meg, amelyben a lemezanyag dalaihoz tartozó pályákon kell végigvezetni Bori figuráját az akadályokon.

Ajánlatunk


Öt év kihagyás után 2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még fontosabb, a színházé az éjszaka! Új szlogen, új ötletek, és soha nem látott csatlakozási kedv. Légy részese az Éjszakának – hiszen Minden Egy!

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Budafoki Donhnányi Zenekar jótékonysági koncertje a Tüdőgyógyászati Alapítvány javára, a szerencse forgandóságát, a szerelem múlandóságát hirdető lírai, tréfás, pajzán,…

Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!