Program


Operagála Gaston Riveroval

Operagála Gaston Riveroval

Színes hangversenyprogrammal zárja decemberben a 2016. évet a Bartók Plusz Operafesztivál. A klasszikus operaslágerek rajongóit operagálákra várjuk Miskolcon és Budapesten, amelyeken Gaston Rivero, a nemzetközi hírű tenor lép fel.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 9. péntek, 19:00

Gaston Rivero nemzetközi hírű tenor lesz a Bartók Plusz Operafesztivál adventi operagáláinak sztárvendége, vendégművészként Silvia Dalla Benetta szoprán áll a közönség elé. A Miskolci Nemzeti Színházban és a budapesti Zeneakadémián tartott estek programjában Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Charles Gounod operáiból hangzanak el áriák, továbbá közkedvelt zenekari darabok is elhangzanak. Emellett a közönség részleteket ismerhet meg a Bartók Plusz Operafesztiválnak „A jövő kulcsa 2016” elnevezésű operaíró versenyének döntőjébe bejutott művekből.

Operagála Miskolc, 2016. december 9.

A miskolci operagála a Miskolci Nemzeti Színház Nagyszínházában 2016. december 9-én, pénteken este 7 órakor kezdődik. A hangversenyen a Miskolci Szimfonikus Zenekart Federico Longo vezényli. Az est műsorvezetője Bősze Ádám.

Ajánlatunk


Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd. Kell ennél több egy anyának?

Mesemusical a Madách Színház művészeinek előadása

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Kövess minket!


További ajánlataink


Metropolitan-közvetítések 2024/25

Müpa Fesztivál Színház Előadóterem

A New York-i Metropolitan Opera a 2024/25-ös évadban is világraszóló élményeket, eredeti megközelítéseket és nagy találkozásokat ígér a HD-közvetítések globális…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Izgalmas történet sok humorral és szélesvásznú látvánnyal, két tiszta szívű fiatal minden akadályt legyőző tiszta szerelméről, egyik legismertebb népmesénk nyomán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!