Program


Nordic walking túrák Normafán
3

Nordic walking túrák Normafán

Szellemi és testi megújulás egy érdekes technikának köszönhetően. A nordic walking lényege a séta közben használt két bot, ami különleges, ritmikus járást tesz lehetővé. A szakképzett oktató, túravezető által beavatott résztvevők igazán feloldódhatnak ebben a trendi sportban.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Választható nehézségű és hosszúságú túraútvonalakon az igényeknek megfelelően kombinált játékos feladatokkal tűzdelt flóra és fauna bemutatót ajánlunk. Ez a dinamikus séta javítja a mozgáskoordinációt, az állóképességet azáltal, hogy remekül ötvözi a séta a futás és a sífutás elemeit. A bot használatával másfajta mozgáskombinációk építhetők ki, mint a hagyományos séta, a megszokott napi talpalás, járás során. A skandináv sport fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott, azok is bátran belevághatnak, akiknek valamely okból a nagyobb erőfeszítést igénylő, vagy kardio sportokat mellőzniük kell. Az ország bármely részére vállalunk kitelepülést, hiszen a nordic walking bármilyen terepen űzhető.

A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!