Program


Mit játsszunk ? - Győri Zoltán

Mit játsszunk ? - Győri Zoltán

Ezen a délutánon beszélgetést tart a társasjátékok pillanatnyi helyzetéről, a jelenleg legmenőbb játékokról és számos érdekesség is kiderül a blog működtetésével kapcsolatban. A látogatók az előadást követően saját kérdéseiket is feltehetik neki, a kerekasztal-beszélgetés után pedig természetesen előkerülnek a társasjátékok is.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 23. szombat, 16:00

Mit játsszunk?

Győri Zoltán társasjátékos vlogja Mit játsszunk? címmel 2017 óta az egyik leghitelesebb tematikus csatornának számít, követőinek tábora mára a legnagyobbra nőtt az ország hasonló oldalai közül.
Ezen a délutánon beszélgetést tart a társasjátékok pillanatnyi helyzetéről, a jelenleg legmenőbb játékokról és számos érdekesség is kiderül a blog működtetésével kapcsolatban. A látogatók az előadást követően saját kérdéseiket is feltehetik neki, a kerekasztal-beszélgetés után pedig természetesen előkerülnek a társasjátékok is. A résztvevők kipróbálhatják többek között Győri Zoltán első saját játékát, az utóbbi évek legtöbb példányban eladott, magyar fejlesztésű társasjátékának számító „Igen?”-t, valamint ennek vadonatúj folytatását, az „Igen? És”-t. Emellett természetesen más könnyed, vidám és pörgős partyjátékokkal is ismerkedhetnek, Győri Zoltán pedig a helyszínen szívesen dedikálja is a látogatók játékait.

A jegyár tartalmazza a játék lehetőségét, és egy csésze teát, apró süteménnyel.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!