Program


MineCinema második hétvége - Normál

MineCinema második hétvége - Normál

Június 16-án és 17-én és rákövetkező héten 23-án és 24-én újra eljön a várva várt rendezvénysorozat, a MineCinema. A nézők már hetedik alkalommal követhetik végig a videósok kalandjait a Minecraft világában.


 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 24. vasárnap, 13:30

Vendégeink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezen felül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetésprogramokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket, hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés irántuk!

A filmben új szereplőkkel is találkozhatnak a nézők hiszen a MineCinema vol.7 főszereplői zsDav, Doggyandi, IceBlueBird, luckeY, BENIIPOWA, Walrusz, Chabinho, Ownmckendry, Baluka, UborCraft, Sajt32 és Jánosik Gergő.

Az alábbiakban láthatjátok, hogy melyik nap kivel találkozhattok:

Június 16. : zsDav, IceBlueBird, DoggyAndi, luckeY, OwnMcKendry, Baluka, Sajt32, UborCraft,
Június 17.: zsDav, IceBlueBird, DoggyAndi, OwnMcKendry, Baluka, Sajt32, UborCraft,Walrusz
Június 23.: zsDav, IceBlueBird, DoggyAndi, BENIIPOWA, luckeY, Baluka, Jánosik Gergő, Walrusz
Június 24.: zsDav, IceBlueBird, DoggyAndi, BENIIPOWA, Jánosik Gergő

A filmben egy balszerencsés átverésnek hála Icebluebird és Zsdav kénytelen felutazni Blockopestre. Megismerkednek DoggyAndival, aki történetesen egy zsoké. A versenyeket azonban valaki a saját képére akarja faragni. De vajon kicsoda áll minden mögött? Erre akarnak rájönni a főszereplőink. A MineCinema vol7. címe pedig nem más, mint az Oké Zsoké!

A normál jegyet vásárló vendégeink június 24-én, vasárnap vehetnek részt a rendezvényen. Ebben az évben már a normál jegyet vásárló vendégeinknek is szeretnénk kedveskedni ajándékkal, így minden jegyvásárló gazdagabb lesz egy MineCinema plakáttal. A normál jegyeseknek lehetőségük lesz megtekinteni a MineCinema Vol.7 filmet, amelyben ismét a legszuperebb videósok alakítják a főszerepet. A film megtekintése után következik a dedikálás, amikor a vendégek begyűjthetik a videósok aláírását és közös képet is készíthetnek velük. Ezen a napon két vetítés lesz, az alábbi két kezdési időpontra lehet jegyet vásárolni: 

10:00 – Regisztráció kezdete: 09:00-tól

13:30 – Regisztráció kezdete: 12:00-tól

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten, a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el:  https://www.jegy.hu/jegyirodak

A jegyek limitált számban kaphatók.

Ismét velünk lesz a McShop, így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni és a Lurdy Mozi büféjében is egyedi MineCinemás menüre tehetnek szert a látogatók.
A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz: http://minecinema.com/

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le semmilyen infóról:
https://www.facebook.com/minecinema/

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a info@minecinema.hu e-mail címre nekünk egy e-mailt, vagy hívj fel minket hétköznaponként 9 és 17 óra között a +36-20-210-9929-es telefonszámon!

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

 

Ajánlatunk


Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!