Program


MET 2023/2024 - Charles Gounod: Rómeó és Júlia

MET 2023/2024 - Charles Gounod: Rómeó és Júlia

Bartlett Sher sikeres Rómeó és Júlia rendezése 2017 januárja után ismét látható a Met-közvetítések sorozatában, új szereposztásban.
Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából egy szünettel.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 7. vasárnap, 18:00

Rendező: Bartlett Sher
Vezényel: Yannick Nézet-Séguin
Díszlettervező: Michael Yearga
Jelmeztervező: Catherine Zuber

Szereplők: Nadine Sierra (Júlia), Benjamin Bernheim (Rómeó), Frederick Ballentine (Tibalt), Will Liverman (Mercutio), Alfred Walker (Lőrinc barát), Samantha Hankey (Stéphano)

210 perc, francia nyelven, magyar felirattal

 

Bartlett Sher sikeres Rómeó és Júlia rendezése 2017 januárja után ismét látható a Met-közvetítések sorozatában, új szereposztásban. Két, ereje csúcsán lévő fiatal énekes, Nadine Sierra és Benjamin Bernheim alakítja a címszerepeket Gounod Shakespeare-adaptációjában. A bariton Will Liverman és a tenor Frederick Ballentine látható Mercutio és Tibalt szerepében. Alfred Walker basszbariton Lőrinc barátlént tűnik fel. A Shakespeare-műben nem szereplő, Gounod által kreált huncut apród, Stéphano alakítója pedig Samantha Hankey.
A francia romantika kiemelkedő zenei alkotását finomság, érzékiség és kecses dallamok jellemzik. Az eredeti mű hangsúlyai kissé eltolódnak, a figyelem még inkább a két szerelmesre összpontosul, akik négy ellenállhatatlan duettet énekelnek, köztük egyet a darab végén, ahol - eltérően a színműtől - még búcsút vehetnek egymástól. 

A 2023/24-es MET-évad további közvetítései itt érhetők el >>>

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

Belépőjegy: 5900 Ft
Továbbra is van lehetőség 4500 Ft-ért kedvezményes jegy váltásra azoknak, akik az évad legalább hét különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Másnap - Beck Zoltán és Szűcs Krisztián koncertje - VárkertFeszt 2024 Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

„Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (CsehTamás és Csengey Dénes) már nem." – Bérczes…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!