Program


Mesterek és tanítványok - Babra: Tercfelhők

Mesterek és tanítványok - Babra: Tercfelhők

A hazánkban élő délszláv nemzetiségek, elsősorban a szerbek és horvátok változatos és gazdag népzenei hagyományának ápolását tűzte ki céljául az országosan ismert és népszerű, de határainkon túl is sikeresen koncertező Vujicsics Együttes, melynek munkássága kezdőlöketet és motivációt nyújtott olyan fiatal zenészek számára is, mint a Babra zenekar tagjai.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 21. szerda, 19:00

A Vujicsics 1974 tavaszán alakult Pomázon, mint a helyi nemzetiségi táncegyüttes zenekara, a Babra pontosan 40 évvel később, hogy a déli szláv népek és a Balkán ezerarcú zenei hagyományait újjáélessze és népszerűsítse a budapesti fiatalok körében. A Mesterek tudása közvetlenül és közvetve épül a Tanítványok tudásába - eképp adta át tudását a legendás Vujicsics együttes is e zene esztétikájáról, játéktechnikájáról, a hangszerkezelésről vagy a dallamrepertoárról a balkáni kultúra iránt rajongó és hozzá családi szálakkal is kötődő Babra zenekar tagjainak.

Babra:

Babcsán Bence
Koller Dániel
Pozsonyi Dávid
Réti Benedek
Varga Veronika

Vujicsics Együttes:

Borbély Mihály
Brczán Miroszláv
Eredics Áron
Eredics Gábor
Eredics Kálmán
Szendrődi Ferenc
Vizeli Balázs

21 órától ingyenes táncház

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Az öldöklés istene / Yasmina Reza / a Kultúrbrigád előadása Jegyvásárlás

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!