Program


Mert hülye azért vagyok! - Aradi Tibor és Varga Ferenc József közös estje

Mert hülye azért vagyok! - Aradi Tibor és Varga Ferenc József közös estje

Varga Ferenc József és Aradi Tibor 20 éve lépett először színpadra. Ezt a jubileumot szeretnék megünnepelni egy vadonatúj kabaréval, melyben a két humorista írásaiból állítottak össze. 20 év alatt számos színpadon léptek már fel együtt.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. május 29. péntek, 19:00

A Mikroszkóp Színpadon és a Rádiókabaréban is évek óta összeszokott párosként lépnek fel, de mégis ez lesz az első közös kabaréestjük. A műsorban jelenetek, stand up és zenés paródiák is szerepelnek. Zenei oldalukról először fognak ilyen nagy terjedelemben bemutatkozni, hiszen az előadás jelentős részét teszi ki egy igazi, hamisítatlan mulatós műsor paródiája is. A produkciót mindenkinek ajánlják 0-99 éves korig, akik szeretnének másfél órát úgy végig nevetni, hogy közben a mondanivaló is előtérbe kerüljön. Varga Ferenc József Bonbon-díjas és Karinthy-gyűrűs, valamint Aradi Tibor Bonbon-díjas humorista 20 év munkásságát szeretné megkoronázni ezzel a közös esttel, melyet mindenkinek ajánlanak, akik szeretnének másfél órát jóízűen nevetni!

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

MESÉS ZENÉS EVÉS

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Kövess minket!


További ajánlataink


LURA koncert Barrio Latino előzenekar és afterparty Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A portugál hang, mely elvezet a Zöld-foki-szigetek forró hangulatú, vibráló világába!

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!