Program


Mérő László előadása - A szívemre hallgassak, vagy az eszemre? - Érzelmeink és döntéseink logikája

Mérő László előadása - A szívemre hallgassak, vagy az eszemre? - Érzelmeink és döntéseink logikája

Mérő professzor aktuális előadásában azt mutatja meg nekünk, hogy valójában hogyan hozunk döntéseket – és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk. Valóban észérvek alapján mérlegelünk, vagy csak hisszük ezt? Milyen szerepet játszanak egy tudatos döntésben az érzelmeink?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 23. szerda, 19:00

Dr. Mérő László az egyik legnépszerűbb magyar pszichológus, akinek előadásait országszerte mindenhol vastapssal köszöni meg a közönség.

Mérő professzor az okos, igazán magas színvonalú lélektani ismeretterjesztés híveinek egyik nagy kedvence. A neves szakember azoknak sem okoz csalódást, akik egy előadástól sok információt, hasznos ismereteket várnak, de azoknak sem, akik szeretik az érthető, plasztikus megfogalmazást, az érdekes sztorikat és a jó humort – ezek mind az erősségei közé tartoznak.

Aktuális előadásában azt mutatja meg nekünk, hogy valójában hogyan hozunk döntéseket – és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk. Valóban észérvek alapján mérlegelünk, vagy csak hisszük ezt? Milyen szerepet játszanak egy tudatos döntésben az érzelmeink? Szabad-e a szívünkre hallgatni, vagy akkor tesszük jobban, ha inkább az eszünkre támaszkodunk? És mit tegyünk, ha egészen mást súg a szívünk, mint az eszünk? Mire törekedjünk: az elégedettségre vagy az optimumra? Mikor járunk jobban?
Dr. Mérő László segít jól dönteni.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

ÚJRA GAMER SYMPHONY! A Budafoki Dohnányi Zenekar fergeteges, nagy sikerű, látványos game music show-ja június 9-én az MVM Dom-ban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!