Program


Maszkabál 2 – Erdei kaland • Győri Balett

Maszkabál 2 – Erdei kaland • Győri Balett

„Hallgatag erdő, titkot rejtő,
mondd el, a mélyed mit rejt néked?
Rejtem a tölgyet, rejtem a gombát,
ejtem az őzet, rejtem a rókát,
rejtem a fészket, benne a pintyet,
patakot, kérget, kavicsot, kincset.”
/Gryllus Vilmos: Hallgatag…

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 10. szombat, 11:00

 

Hátizsák, uzsonna, távcső! Minden készen áll arra, hogy hőseink felfedezzék maguknak a szoba közepére álmodott erdőt és izgalmakkal teli pillanatokat töltsenek el az általuk épített sátorban. Ősember, orvos, kalóz  és törökbasák! Kalandra fel! A Győri Balett új, gyermekeknek szóló előadásában Gryllus Vilmos Maszkabál című lemezének hősei köszönnek vissza, egy nagy közös játék keretében, most az erdőben. Az előadás után közös mozgásra hívjuk a gyerekeket!

Ajánlott korosztály: 3-10 éves

 

TÁNCITÁNCI

A Fiatalok a Fiatalokért program kiegészítéseként hoztuk létre 2020 júliusában a TáncTánci baba-táncszínházi programot, mely a 0-6 éves korosztályt célozza meg előadásokkal és foglalkozásokkal. A Győri Balett újításként szeretné bevonni művészetébe a csecsemő-baba korosztályt érzékelésük és mozgásfejlődésük korai szakaszában, mozgásfoglalkozások és specifikus előadás sorozatok útján. Fontos, hogy ez a műfaj nem időkitöltő a kicsik számára, hanem értéket közvetít, csak más „nyelvezettel”. A babaszínházi táncelőadásainkon szeretnénk olyan élményekre építeni, amelyek a kicsik mindennapjaiban is megjelennek. Eddig megvalósult előadások: Kippkopp és Tipptopp, Kippkopp karácsonya, Maszkabál, Max és Móric.

 

Asszisztens: Szalai Judit
Díszlet, kellékek: Katavics Lajos, Váray Ibolya Mokka Stúdió
Zene: Gryllus Vilmos
Rendezés, dramaturgia: Csepi Alexandra
Koreográfus: Velekei László Seregi- és Harangozó-díjas, Érdemes művész

Táncolják:
Kovács Eszter
Szendrey Rebeka
Tran Viktória
Borna Cicak
Gémesi Máté
Daichi Uematsu
A Maszkabál 2 - Erdei kaland gyermek táncszínházi előadás megvalósítását a Magyar Művészeti Akadémia támogatta!

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A Hagyományok Háza állandó táncház-sorozatának a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 21 óra és hajnal 2 között. Szombat esténként itt a helyed a Hagyományok Háza táncházában, tanuld és járd velünk a táncot!

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

RÁADÁS! - 50. JUBILEUMI KONCERT KOBAYASHI KEN-ICHIROVAL

MÁV Szimfonikus Zenekar

Egy valami, amit Kobayashi Ken-Ichiro soha nem mulaszt el megemlíteni: az a zenekar, amelyet életében először vezényelt szülőhazája határain kívül,…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!