Program


Magyar Tavak Fesztiválja - Tisza-tó 2024 / TO'pera Gálakoncert - péntek

Magyar Tavak Fesztiválja - Tisza-tó 2024 / TO'pera Gálakoncert - péntek

GÁLAKONCERT A TISZA-TÓ FÉLSZIGETÉN

Kapunyitás: 19:00 óra

Aktuális előadások



Az ének értelme
Gálakoncert Miklósa Erika és a KvintEsszencia Mesteriskola részvételével

Miklósa Erika 2024-ben indult mesterképző énekiskolája a Kvintesszencia hallgatói mutatkoznak be az idei Magyar Tavak Fesztivál gálakoncertjein. A Kossuth-díjjal és Magyar Szent István Renddel kitüntetett világhírű operaénekesnő közreműködésével tíz kiváló énekművész mutatja meg tehetségét, s egyúttal bepillantást nyerhetünk az oktatási metódus, az énekképzés, az előadói mesterség elsajátításának kulisszáiba. Az exkluzív, kivételes nyáresti koncert-talkshow repertoárja a mesteriskola sokszínűségét tükrözi: a klasszikus szerzők mellett a jazz és a könnyűműfajok, a musical és az operett, de még a magyar nóták műremekei is felhangzanak, ezzel is bizonyítva, hogy a zene olyan érzelmeket és gondolatokat ébreszt, amelyek mindannyiunké…Miként a Kvintesszencia jelmondata is hirdeti, összhangzat van!  

Közreműködik: ifj. Sárközi Lajos és Zenekara
Az előadás rendezője: Novák Péter

Műsorvezető: Csete Bea

A Magyar Tavak Fesztiválja néven, több helyszínen még több érdeklődőt fog elkápráztatni a nyár nagy eseménye. A 2024-es évben immáron három helyszínen jelentkezik a fesztiválsorozat, mégpedig a Velencei-tónál, a Tisza-tónál illetve a Balatonon. A kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés a természet csodálatával egészül ki, hiszen ez a fesztivál bemutatja hazánk legszebb régióinak növény- és madárvilágát, sőt, a környék népi kultúráját is. Mivel a komolyzenei előadások a megszokottól teljesen eltérő, természetes környezetben zajlanak, a hangulat és a művészi élmény ebben a formában sehol máshol nem található meg az országban.

Helyszín: Tiszafüred Morotva Kerékpáros Pihenőhely

Kövess minket!


További ajánlataink


A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három…

magyar nyelven Ön vajon végiggondolta már, mi lenne, ha egyszer ötös találata lenne a lottón (vagy a sportkán)? El tudja…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!