Program


M1M - JUBILEUM

M1M - JUBILEUM

A Még 1 Mesét Akciócsoport a hazai improvizációs színjátszás egyik meghatározó társulata. A playback alapú előadásuk az úgynevezett „nem írott” színházi formák közé tartozik, vagyis az előadásnak nincs előre gyártott forgatókönyve, nincsenek előre megírt szövegei és nincsenek előre kiosztott szerepek.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 19:00

JUBILEUM
az M1M alkotócsoport előadása

A témánk ezúttal a Jubileum.
Ez csak ünnep, vagy merengő visszatekintés? Csak a szépre emlékezünk, vagy lehetőség az önvizsgálatra? Mik az ismétlődések, felfele tartó spirál, vagy ördögi kör? Erősödik, vagy gyengül? Maradjon így, vagy ki kell törni belőle? Szép emlék, keservesen kísértő múlt? Csak egyszerűen egy jó sztori!
Mesélj nekünk magadról vagy merülj bele nézőként mások inspiráló történeteibe, amelyeket könnyen a magadénak is érezhetsz...

A Még 1 Mesét Akciócsoport a hazai improvizációs színjátszás egyik meghatározó társulata. A playback alapú előadásuk az úgynevezett „nem írott” színházi formák közé tartozik, vagyis az előadásnak nincs előre gyártott forgatókönyve, nincsenek előre megírt szövegei és nincsenek előre kiosztott szerepek. A színészek és zenészek ebben a műfajban a nézők által mesélt személyes történeteket játsszák el. A történetet – és ami mögötte lehet – rögtönzéssel, előzetes megbeszélés nélkül jelenítik meg.

Szereplők:
Horgosi Lea, Jékey Franciska, Kiss Tamás, Laposa Laura, Madász Laura, Oberth Bettina, Sebestény Tibor, Szűcs István

Ajánlatunk


A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek fel egy briliáns cseh zongorista előadásában.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Liliomfi Szép

Vígszínház

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!