Program


Lóci játszik koncert

Lóci játszik koncert

Miskolc – MÜHA Csengey-kert (3530 Miskolc, Csengey Gusztáv utca 10.)

Kapunyitás: 19:30
Koncertkezdés: 20:00

A koncert után Kerti parti DJ Bordee-val.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 25. péntek, 20:00

A 7 éve működő zenekar történetét Csorba Lóci névadó frontember alapozta meg még 2014-ben, amikor megírta a VAN filmzenéjét. Ezt követte a Ki Mit Tube, és a Cseh Tamás Program elismerése, egy sikeres turné a Margaret Islanddel közösen, majd fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját. 2017-ben megnyerték a Fonogram „Év Felfedezettje” díját, és a Nagy-Szín-Pad verseny győztesei lettek, így az összes fesztiválon kiemelt helyeken léptek fel, ahogy például a VOLT-on a Linkin Park előtt, a SZIGET-en pedig PINK előtt, a Strand fesztiválon a Bastille előtt. Utóbbinak a hivatalos himnusza is a ´Nem táncolsz jobban´ slágerük egy nyári mutációja lett, ´Nem strandolsz jobban´ címmel. A 2020-as Magyar Filmdíj gálán Lóci Csengery Dániellel együtt elnyerte a legjobb zeneszerző díjat a Seveled film főcímdalának megírásáért. 2021-ben pedig a ‘Panelparadicsom’ klipje kapta a legjobb performansznak járó díjat a Magyar Klipszemlén.

A Lóci játszik zenekar őszinte életszemléletével, és energikus színpadi jelenlétével keríti hatalmába a koncertre látogatókat. 

A zenekar néhol balkáni, néhol alternatív beütésű, és ez pedig egy olyan családias, és szórakoztató hangulatot hoz amíg színpadon vannak, hogy az ember rögtön úgy érzi teljes mértékben ellazulhat, és átadhatja magát a fúvósokkal tarkított funky szólamoknak. A vidám hangulat ellenére Lóci szövegeinek különlegessége, hogy mindegyik életének egy fontos szakaszát örökíti meg, így könnyen lehet velük azonosulni. Ilyen például a régi dalok közül emlegetve az ’Ó Nincs’, a ’Minden úgy jó, ahogy van’, ’Szociálisan érzékeny dal’ vagy az új, „Színes, magyarul beszélő” című lemezen megjelent szám a ’Túl sok a városban a diszkó’.

Jegyár elővételben: 3900 Ft, a koncert napján 4500 Ft

A helyszín- és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

zenés party két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

AZAHRIAH

Puskás Aréna

Az üstökösszerű karriert építő Azahriah az esemény súlyának megfelelően grandiózus látvánnyal, a tőle megszokott színvonalú zenei produkcióval és sok-sok meglepetéssel…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!