Program


LINDSEY STIRLING : BRAVE ENOUGH

LINDSEY STIRLING : BRAVE ENOUGH

A hegedű csodálatos hercegnője visszatér!

Lindsey Stirling továbbra is rettenthetetlen, mindig mer nagyot álmodni. A saját neve alatt 2012-ben kiadott album megjelenése óta eltelt négy évben az elektronikus zene impresszáriója, a komolyzenei képzettséggel rendelkező hegedűs, táncos művész csendben, szerényen a XXI.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 27. hétfő, 20:00

A hegedű csodálatos hercegnője visszatér!

Lindsey Stirling továbbra is rettenthetetlen, mindig mer nagyot álmodni. A saját neve alatt 2012-ben kiadott album megjelenése óta eltelt négy évben az elektronikus zene impresszáriója, a komolyzenei képzettséggel rendelkező hegedűs, táncos művész csendben, szerényen a XXI. század egyik leginnovatívabb sztárja lett, mert nem tért el a moziélményt nyújtó, hegedűalapú elektronikus zene grandiózus eszményétől. Legújabb turnéja 2017 február 27-én érkezik a Papp László Budapest Sportarénába.

Miután a Billboard Top 200 slágerlistán a 2. helyre, a Dance/Electronic Album slágerlistán 1. helyre ugrott, a Classical Album slágerlistán pedig 21 egymást követő hétig tartotta 1. helyét és a legjobb Dance/Electronic albumnak járó Billboard Music Award díjat is elhódította, a „Shatter Me” c. albuma a RIAA szervezet kritériumai alapján aranylemez lett. A YouTube videomegosztó platformján 2016 elejére közel 8 millió feliratkozóval és több mint 1,3 milliárd megtekintéssel Lindsey a 4. helyet kapta a YouTube-művészek aktuális Forbes listáján, így ő lett a legjobb helyezést elérő nő. A címlapokra kerülő turnéján összesen több mint 500 ezer fő előtt játszik, első irodalmi műve – a testvérével, Brook S. Passey-vel közösen írt „The Only Pirate at the Party” c. könyve – felkerült a New York Times bestseller-listájára.

Elképesztő sikerű videói és turnéi közben készült el új albuma a Brave Enough, mely érettebben ugyan, de elődje fonalát igyekszik felvenni. 2015-ös turnéja befejezése után 2015 augusztusában legjobb barátja és zongoristája, Gavi, kórházba került és nem sokkal később tragikus módon elhunyt. Hatása, szellemisége az egész kreatív folyamaton kitörölhetetlen nyomot hagyott. „Ez volt életem legnehezebb időszaka” – meséli - „A munkába akartam temetkezni, érzelmeimet el akartam rejteni. Szembesülnöm kellett velük, időt kellett adnom, hogy leülepedjenek a dolgok, majd kifejezésre kellett juttatnom őket.” A végeredmény egyszerre virtuóz és egyben robban szét az energiától. A történet ott folytatódik, ahol a Shatter Me-nél abbamaradt. A balerina kitört a hógömbből, így most egy új világban új örömökkel és új félelmekkel szembesül.

A színpadon mindíg kecses, lehengerlő amerikai Művésznő koncertjeit világszerte nagy várakozás övezi. 2015-ös hatalmas budapesti sikere után nem volt kérdés a folytatás. Lindsey Stirling egyedi előadóstílusa, bája és lehengerlő energiái ismét rabul ejtik az Aréna közönségét 2017 február 27-én.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!