Program


Lackfi-est Lackfi Dorottya és Sinha Róbert zenés estje

Lackfi-est Lackfi Dorottya és Sinha Róbert zenés estje

Lackfi Dorottya énekesnő és Sinha Róbert gitárművész közös műsorában egymást követik a gitárkísérettel elénekelt dalok (megzenésített versek) a világzene és az igényes könnyűzene határáról. Az előadáson néhány olyan dal is szerepel, amelyek szövegírója és egyben zeneszerzője is Lackfi Dorottya.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 21. kedd, 19:00

Lackfi-est Lackfi Dorottya és Sinha Róbert zenés estje

Lackfi Dorottya énekesnő és Sinha Róbert gitárművész közös műsorában egymást követik a gitárkísérettel elénekelt dalok (megzenésített versek) a világzene és az igényes könnyűzene határáról. Ezek néha klasszikus beütéssel, máskor bossa nova vagy keringő ritmusban, vagy éppen rockzenei ihletésű akkordokkal, gyors tempóban kísérve szólalnak meg. Sinha Róbert számos ismert verset megzenésített már Lackfi János művei közül, az előadáson ezek mellett néhány olyan dal is szerepel, amelyek szövegírója és egyben zeneszerzője is Lackfi Dorottya.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!