Program


Krzysztof Kobyliński Pearls (PL/IL/CO)

Krzysztof Kobyliński Pearls (PL/IL/CO)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 28. csütörtök, 20:00

Közreműködik:

    Krzysztof Kobyliński - zongora
    Reut Rivka - ének
    Dima Gorelik - gitár
    Edi Sanchez - basszusgitár
    Waldemar Lindner - dob

A lengyel-izraeli-kolumbiai Krzysztof Kobyliński PEARLS kvintett a közreműködő művészek eltérő zenei gyökereiből táplálkozó és különböző zenei műfajokat – jazz, klasszikus, ethno – homogén egységgé oldó multikulturális zenét játszik. Repertoárjukat a zongorista, zeneszerző és hangszerelő Krzysztof Kobyliński saját kompozíciói alkotják, köztük (a) The Moon, Once in America vagy a Pink Year című darabokkal, ez utóbbit egyébként már számos jazz-zenész, köztük Branford Marsalis is előadta.

A KK PEARLS 2014 óta működik a jelenlegi felállásban. A lengyel Radio Trójka adásában önálló műsorral szerepeltek, felléptek a Varsói Nyári Jazz Napokon, a Palmjazz Fesztiválon, koncerteztek számos európai országban, s két élő albumot is megjelentettek. A zenekarvezető kompozíció tág teret biztosítanak a zenészeknek saját zenei egyéniségüket markánsan megjelenítő improvizácóikhoz. A KK PEARLS muzsikája, a zenekarvezető megfogalmazásában “cizellált technikával kombinált szenvedély”. A kölcsönhatás Krzysztof Kobyliński zongorázása, Edi Sanchez pulzáló latin-amerikai basszusfutamai, illetve Dima Gorelik gitárjátékának szabadsága között lenyűgöző. Waldemar Lindner ütőhangszerei és Reut Rivka énekes-dalszerző hangjának varázsa ugyancsak a művészek által kevert zenei koktél teljes értékű alkotóeleme.

Ajánlatunk


Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!