Program


Koneli Est Bagdi Bellával és Kardos Évával: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat?

Koneli Est Bagdi Bellával és Kardos Évával: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat?

Pódiumbeszélgetés: Bagdi Bella, Kardos Éva, Tenki Réka, Szabó Márta

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 18:00

Koneli Est
Bagdi Bella: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat?
Kardos Éva: Hogyan legyek elég jó szülő?

PROGRAM:
17:00-18:00 Érkezés, büfé, regisztráció
18:00-18:10 Köszöntő
18:10-18:30 Kardos Éva a KONELI Intézmények alapítójának előadása: Hogyan legyek elég jó szülő?
18:30-19:15 Bagdi Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat? című előadása
19:15-20:00 Pódiumbeszélgetés: Bagdi Bella, Kardos Éva, Tenki Réka -édesanya, színésznő- és Szabó Márta -pedagógus, a Boldogságóra nagykövet- pódiumbeszélgetése
20:00-20:30 Közönségkérdések
 
Bagdi Bella
Személyiségfejlesztő előadó, tréner, többszörös platinalemezes énekesnő és a Sorsfordító önbecsülés bestseller című könyv szerzője. A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője, ő indította el Magyarországon azt az iskolai Boldogságóra mozgalmat, mely a pozitív pszichológia kutatásaira épül, és amelynek a pozitív hatásait az ELTE PPK tudományosan is igazolta.
 
Kardos Éva
Szemléletváltó. A KONELI Intézmények alapítója, aki amellett, hogy kétgyermekes anya, útjára indított egy óvodát, iskola-előkészítőt, iskolát, fejlesztő központot, melyek különleges programjuk mellett azért sikeresek, mert minden gyermek önmaga lehet, mert fontosak az erkölcsi normák, tisztelik társukat és a felnőtteket, mind emellett mai tudást kapnak, innovatív módszereket alkalmazva.

Parkolás: az utcán, vagy a Liget Múzeum mélygarázsban javasolt

AZ ESTRŐL
 
- A KONELI - a Konstruktív Életvezetés Intézményei- fontos küldetésnek tartja, hogy a felnövő gyermekek lelki biztonságban nevelkedjenek otthon és az óvodákban, iskolákban is, ezért is alkalmazza Bagdi Bella Boldogságóra programját. A sok pozitív visszajelzés és tapasztalat alapján látjuk, hogy mennyire fontos küldetés ez, hogy minél több ember tudtára adjuk ennek a programnak a jelentőségét.

Az est folyamán előadást hallotok Kardos Évától, a KONELI Intézmények alapítójától, Hogyan legyek elég jó szülő címmel? -aki amellett, hogy kétgyermekes anya, útjára indított egy óvodát, iskola-előkészítőt, iskolát, fejlesztő központot, egyesületet, melyek különleges programjuk mellett azért sikeresek, mert minden gyermek külön személyiségként van kezelve, ahol fontosak az erkölcsi normák, és tisztelik egymást és a felnőtteket is a gyerekek.

- Ezt kövezően Bagdi Bella személyiségfejlesztő előadó, tréner, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője tart előadást arról, hogy gyermekeinket hogyan csiszolhatjuk, fejleszthetjük, ösztönözhetjük úgy, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle.

"Ez sajnos nem egyszerű feladat, hiszen a legtöbben hiányfókuszú szemléletben nevelkedtünk. Azt táplálták belénk, csak úgy válhatunk eredményessé és boldoggá, ha megszüntetjük a hiányosságainkat és kijavítjuk a hibáinkat. Az igazság az, hogy ennek épp az ellenkezőjét kellene tennünk! Sikereket az erősségeink fejlesztésével, nem a hiányosságaink megszüntetésével érhetünk el. A Gallup Intézet tudományos kutatásai kimutatták, hogy a kiemelkedően sikeres emberek attól olyan eredményesek, hogy a gyengeségeik helyett az erősségeikre koncentrálnak az élet minden területén. A jó hír, hogy a szemléletváltáshoz soha nem késő. Akár most, ebben a szent pillanatban is dönthetsz úgy, hogy felfedezed a saját erősségeidet és elkezded fejleszteni, használni őket a saját boldogságod és jólléted érdekében." Bagdi Bella

- Az előadások után pódiumbeszélgetésre invitáljuk Bagdi Bellát, Kardos Évát, Tenki Réka édesanyát, Szabó Mártát, pedagógust.
 - A pódiumbeszélgetés után közönségkérdésekre is választ adnak az előadók.
 
(A programváltozás jogát fenntartjuk.)
*A kitöltött regisztrációs lapot követően email-címedre kapsz egy számlát, melyet befizetve névlista alapján tudsz bejutni a rendezvényre! Köszönjük, hogy elfogadod, hogy minél kevesebb papírt használjunk el! ;)
 
A KONELI Est szervezője a Koneli Alapítvány és a Nemzetközi ALMA Egyesület.

Ajánlatunk


A Rejtő Jenő regénye alapján készült előadás egyedülálló színházi vállalás és zenei élmény.

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövess minket!


További ajánlataink


De kié lesz a kutya?

Belvárosi Színház

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Pretty Woman (Micsoda nő!) Szép

Madách Színház

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!