Program


KARTHAGO - Apáink útján 35

KARTHAGO - Apáink útján 35

A magyar rocktörténelem himnuszai között kétség kívül komoly helyet foglal el a Karthagó 1980-as opusza, az Apáink útján.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Friday, August 07 2015 6:30PM

Bizony, már 35 év eltelt azóta, hogy kislemez formájában napvilágot látott a szerzemény, de ha már évforduló, nem maradhat el az ünneplés sem, így ezen szám jegyében lép majd színpadra a legendás formáció augusztus 7-én. A zenekar megalakulását követően, egy év alatt, a '80-as évek egyik meghatározó, és legnépszerűbb magyarországi rockegyüttese lett. Különleges, úgynevezett amerikai típusú west coast zenéjükkel, amely kemény rockalapra dús, ötszólamú vokállal és dallamos énekvezetéssel hangszerelt dalokból állt, néhány hónap alatt valamennyi slágerlistát meghódították, és izgalmas, dinamikus, különlegesen látványos koncertjeikkel, a klubok kedvencei lettek.

Gidófalvy Attila - billentyűk, gitár, ének -, Kiss Zoltán Zéro - basszusgitár, ének -, Szigeti Ferenc - zenekarvezető, szólógitár, ének -, Kocsándi Miklós - dob, gitár, ének - és Takáts Tamás - ének, szájharmonika, dobok – azóta is tartja a frontot, s a Barba Negra Track színpadán is a legnagyobb kedvenceket szólaltatják majd meg a rock elefántjai.

Our offer


Műsor: Orbán György: A csodafa Közreműködik: Kodály Filharmonikusok Vezényel: Fülöp Dániel Erik

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Follow us!


Suggestions


Metropolitan-közvetítések 2024/25

Müpa Fesztivál Színház Előadóterem

A New York-i Metropolitan Opera a 2024/25-ös évadban is világraszóló élményeket, eredeti megközelítéseket és nagy találkozásokat ígér a HD-közvetítések globális…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merülj el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.