Program


Kardos-Horváth János gyermekzenei koncert

Kardos-Horváth János gyermekzenei koncert

Kardos-Horváth János. KHJ. A KHJ planéta origója. Alfája és omegája mindannak a szerteágazó tevékenységnek, melyet neve fémjelez. A nagyszínpados vibráló Kaukázus fellépéseknek, az egymagában pőrén egy szál gitárral a világ elé állásnak, a KHJ világot leképező dalszövegeknek, a színházi megjelenéseknek, stand up esteknek, gyermekműsoroknak, kísérleti előadásoknak, osztálytermi zenéléseknek, társadalmi szerepvállalásoknak.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Hogy ki a jó környezetvédő? Aki nem szemetel az utcán, aki nem bántja a kicicákat, aki fogmosás közben elzárja a vizet és aki rászól apura, anyura, hogy autó helyett sétáljanak el az oviba. De honnan tudhat ennyi mindent egy kis ember, aki még csak három, négy, öt, hat éve van a világon? Úgy, hogy játszva megtanulja. Egy zenével, tánccal, nevetéssel, pörgéssel és forgással, kérdésekkel-válaszokkal teli foglalkozás keretében. Ezt nyújtja Kardos-Horváth János gyermekzenei programja. A maga is apuka énekes gitárjával, lendületével, a legkisebbekkel való azonosulási képességével teremti meg azt a vidám hangulatot, ami talán egy életre eggyé olvad kicsik képzeletében a jó üggyel, amit Janó bácsitól tanultak koncerten.

Ha az ember még gyerek, annyi tanulnivalója van a világból. Annyi kérdés feszíti, amire a felnőttektől várja a választ. És ha a választ gitár, zene, izgalmas kérdezz-felelek játék formájában kapja meg, akkor az a válasz örökre a kis fejébe vésődik. Miért olvadnak a jéghegyek? Mi baj a pingvinekkel? Hogy lesz napból-szélből energia? Mit tehet egy kisdiák, és mit tehet, ha majd felnő? Milyen az igaz barátság? Hol lakik a lelkünk? Segítsünk-e, ha Rózsi néni elfárad szatyorcipelés közben? Kardos-Horváth János gyermekeknek szóló zenélgetős-beszélgetős interaktív gyerekműsora, ezekre a kérdésekre keresi és a gyerekek segítségével adja meg a választ.

Mit ért egy 10-14 éves az őt körülvevő világból? Világra ébredésének hajnalán, mit szűr le abból a folyamként felé áramló információözönből, amiből össze kell tennie világképét? Miért baj a klímaváltozás, miért nem isznak tiszta vizet AfrikábanA válaszok keresésében segít KHJ interaktív zenés-beszélgetős, tematikusan felépített előadása kifejezetten a felsős korosztályt célozva meg. Gitárral és énekkel, hallgatóságát bevonó történetmeséléssel, együtt töprengéssel, kérdések feltevésével, válaszok meghallgatásával segít a kamasz léleknek egy picit helyére tenni a világot.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Kövess minket!


További ajánlataink


Made in Hungaria - Fenyő Miklós nagykoncert

KoncertM, Siófok - Plázs Nagyszínpad

LŐDD BE A SÉRÓD, SZÓLJ A BARÁTAIDNAK ÉS BULIZZ A BALATONON FENYŐ MIKLÓSSAL!

BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra Szép

Erkel Színház

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!